Реклама / Ads

0| 2999 |03.11.2021 ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2021

Обръщения на членове на ИК на Румен Радев и Илияна Йотова

.
Проф. Иво Христов
Обръщения на членове на Инициативния комитет на Румен Радев и Илияна Йотова:

Аз съм проф. Боряна Слънчева. И работя повече от 40 години в Университетската болница по акушерство „Майчин дом“ като педиатър неонатолог. Подкрепям двойката Румен Радев и Илияна Йотова, защото смятам, че те стоят най-спокойно и устойчиво в днешния преломен момент за историята на България. Смятам, че те ще бъдат хората, които ще защитят българските позиции пред европейската общност и други международни институции.

 

 

Аз съм Маргарита Петкова и цял живот работя с думи. Най-изконните думи в българския език за мен винаги са били чест, доблест, достойнство. Точно тези качества виждам в президентската двойка ген. Радев и Илияна Йотова. И упражнявайки правото си на избор, избрах да им дам шанс в името на българския народ

 

През първия си президентски мандат ген. Румен Радев доказа, че е не просто честен човек, а мъж на честта. Такива държавници са ни необходими, за да можем да предадем България на своите деца като чиста и свята република. Затова настоящата президентска двойка е моят избор!

 

 

Казвам се Еделина Кънева и съм певица. С цялото си сърце и глас подкрепям кандидатурата на Румен Радев и Илияна Йотова, защото смятам, че това са българските политици, които искрено се интересуват от българската култура и изкуство.

 

 

Аз съм проф. Иво Христов. За добро или лошо от 20 години участвам в обществения живот и политиката. Тези 20 години са ме научили, че обществения живот и политиката изискват гръбнак и мъжество. Румен Радев има и едното, и другото. Затова подкрепям президентската двойка Радев – Йотова. Мисля, че имат още какво да дадат на тази страна.

 

 

Мажд Алгафари, преводач и журналист: Няма да подкрепя президента Румен Радев и Илияна Йотова за втори мандат. Аз ще гласувам за тях. Да седим пред компютъра вкъщи, в социалните мрежи, и да ги подкрепяме, не е равностойно на това да гласуваме за тях. Юмрукът, който вдигна Румен Радев пред президентството, беше за всички родолюбци в България.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 0| 2368 |02.11.2021 Румен Радев към млади предприемачи: Имате моята подкрепа, защото България има нужда от агресивно развитие, налагане на нови перспективни идеи . 2| 2394 |01.11.2021 Румен Радев и Илияна Йотова честият Деня на народните будители . 1| 2511 |30.10.2021 Румен Радев и Илияна Йотова към социалисти: Няма да ви предадем! . 1| 2576 |30.10.2021 Румен Радев направи първия ход при откриването на шахматен турнир

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ