Реклама / Ads
1| 4614 |05.04.2017 СВЯТ

Шампион по ръкопашен бой е сред жертвите на атентата в Санкт Петербург

.
Денис Петров
25-годишният Денис Петров, който е шампион на Русия по ръкопашен бой и треньор, е сред жертвите на взрива в метрото на Санкт Петербург, съобщават руските медии.
 

Колеги на Денис разказват, че той пътувал с метрото, за да отиде на тренировка, цитира НТ. Представители на спортния клуб потвърдиха за смъртта на своя обичан и уважаван приятел.

 

Денис имал голямо бъдеще като спортист. 

Сред жертвите на атентата е и 22-годишният Максим Аръйшев от Казахстан. Поради близостта си до мястото, където избухнал взривът, първоначално той бил взет за атентатор-самоубиец, но недоразумението било изчистено. В социалните мрежи неговата приятелка му каза „сбогом”.

 

Максим бил студент трети курс в Икономическия университет в Санкт Петербург, пише dni.ru. Той искал да стане програмист. На злощастния 3 април бил в метрото, защото се прибирал вкъщи след лекции.

 

18-годишната Ксения Малюкова също е сред жертвите на взрива. Тя учила в Колежа за акушерки в Санкт Петербург. В деня на трагедията Ксения се връщала от практика и отивала към центъра, за да се срещне със свой приятел.

 

След експлозията близките на Ксения я издирвали до късно вечерта, защото отказвали да приемат, че може да е загинала. В края на деня обаче тялото ѝ било идентифицирано в моргата, пише "Комсомольская правда". Когато разбрал, баща ѝ казал: „Не може да е истина, тя просто се е забавила някъде и сега ще пристигне”.

Ксения живяла само с баща си. Майка ѝ починала от рак през 2008 година.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4260 |03.04.2017 14 станаха жертвите в Санкт Петербург, обявиха тридневен траур . 0| 4283 |31.03.2017 Фийон: Фантазия е, че Русия ще ни се меси в изборите . 2| 3866 |27.03.2017 И ЕС скочи на Русия за арестуваните демонстранти

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads