Реклама / Ads
0| 34498 |03.03.2022 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Атлантическият съвет: Кремъл опитва да свали българското пправителство, атакува чрез цените на горивата

.
”Внимание! Руска хибридна атака! Това е последица от енергийната зависимост от Москва и от монопола на ”Лукойл”. Сега скъпо плащаме цената на енергийната зависимост от Русия - нещо, за което руската ”пета колона” неуморно работи години наред”. Това пише Атлантическият съвет в пост в профила си в социалната мрежа Фейсбук.
 

"На пръв поглед, Кремъл си отмъщава за смяната на любимия военен министър и изгонването на още двама руски шпиони с дипломатически имунитет.


Истински сериозният проблем е, че Москва е решила сега да свали правителството. От Румен Радев се очаква да състави служебно, като върне Стефан Янев на бял кон като служебен премиер. На новите избори руското лоби ще лансира политическия проект с ново лице на промяната Стефан Янев. Той ще стане знамето на ново политическо движение с ляв, патреотарски, носталгичен и русофилски уклон.


Българското общество сега понася финансов удар с цените на горивата по заповед на Москва, но Кремъл има и други енергийни инструменти. Цената на природния газ, където зависимостта е катастрофално висока, също ще бъде в употреба.


В момента се провежда хибридна операция по всяване на паника чрез спекула и интензивно разпространение на фалшиви новини.


Не ставайте жертви на лъжи и манипулации!


Призоваваме правителството да започне незабавна проверка чрез ДАНС и НАП в "Лукойл-България"!

 

Прокуратурата също трябва да се включи в противодействието на тази хибридна атака, целяща политическа дестабилизация на държавата точно по време, когато войната на Русия против Украйна навлиза в още по-интензивна фаза.

 

Сега е моментът това дружество да бъде взето под контрола на държавата, с цел избягване на спекула с цените и злоупотреба с монополно положение на пазара на горивата в България.

 

Това положение е реална заплаха за националната сигурност!", пише още в профила на Атлантическия съвет.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 30977 |03.03.2022 Анализатор за войната: Срив за Газпром, Северен поток ”се удави”, катастрофа и за Балкански поток . 0| 4374 |02.03.2022 ЕС ще включи криптовалутите в санкциите срещу Русия . 0| 4725 |02.03.2022 ЕС изключва 7 руски банки от системата SWIFT и забранява излъчването на РТ и ”Спутник” . 0| 4900 |02.03.2022 Лорер иска бизнеса да включи бесарабските българи и украинците в пазара на труда

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads