Реклама / Ads
0| 11320 |27.05.2020 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Балнеология в условия на COVID-19 - възможно в СПА комплекс ”АТА”.

.
Балнеология в условия на социална дистанция - нещо, което на пръв поглед може би изглежда непостижимо, но пък се оказва напълно възможно. Туризмът бе сериозно ударен от епидемията от COVID-19 - хотели, ресторанти, оператори започнаха да търсят помощ от държавата, за да покрият загубите. И докато някои разчитат на реклама, други стъпват по-скоро върху доверието.
 

“Имаше много хора, които чакаха буквално да отворим, за да дойдат. Интерес имаше още докато бяхме затворени. Тези дни заработихме отново и първите ни клиенти бяха наши редовни гости”.

 

.

 

Това заяви пред FrogNews Николай Коновски от СПА комплекс “АТА” в град Вършец.

Върщец е един от центровете по балнеология в България. Той е в топ 3 на най-посещаваните в страната. Той е и най-старият балнеолечебен курорт у нас.


.

СПА комплекс “АТА” пък успява само за 10 години да се наложи като един от най-популярните туристически обекти. Хотелът се намира на място, откъдето се открива невероятна панорама към Стара планина. Гостите на града са привлечени и от невероятно чист и лековит закрит и открит басейн. Температурата на минералната вода е около 37°C (около 30°C в басейните) и се прилага за лечение на редица заболявания.


.

.

 

В момента комплексът предлага 30% отстъпка за своите посетители, която важи от днес до 4 юни.

В цената влизат:

» Нощувка
» Закуска
» Сауна (Wellness зона)
» Парна баня (Wellness зона)
» Басейни с минерална вода (Wellness зона)
» Фитнес (Wellness зона)
» Релакс (Wellness зона)
» Неограничен Wi-FI интернет
» Застраховка
» Туристическа такса
» ДДС


.

 

След изтичането на офертата, клиентите ще могат да се възползват от 20% намаление, което ще продължи до 11 юни включително.

 

“Различна е организацията при закуската. Малко приличаме на топла точка в големите хипермаркети - колегата е маскиран, клиентите казват какво желаят през плексиглас”, обясни още Коновски.

 

Мерките, които се спазват в комплекса са стандартни, както в повечето обекти в страната. Социална дистанция, почасово ползване на някои от съоръженията. Някои от процедурите също не са достъпни.

 

“Не е нещо, което се усеща като липса. Чакаме властите да разрешат всички услуги”, сподели Коновски.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5953 |19.05.2020 Продажбата на автомобили буксува заради COVID-19. Спадът в ЕС - над 75% . 4| 6284 |15.04.2020 ББР обяви при какви условия ще отпуска безлихвени кредити на безработни . 6| 7424 |02.04.2020 Управителят на БНБ: Прилагаме три мерки заради COVID-19 . 48| 7037 |16.03.2020 Горанов отложи милиардните проекти за модернизация на армията заради COVID-19

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads