Реклама / Ads
0| 3463 |27.09.2022 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Кое сребърно бижу да изберем?

.
Що се отнася до сребърни бижута, едно не можем да отречем – разполагаме с богат избор. Несъмнено в бижутерийните магазини няма никакъв недостиг на този тип бижута.
 

При това, напълно естествено, тъй като те са изключително елегантни, свежи и приятни за окото. Нека видим някои видове сребърни бижута, които можем да изберем, за да постигнем ослепителна визия.

 

Тънко сребърно синджирче

 

За дамите, особено по-фините дами, е изключително подходящо да си намерят тънко сребърно синджирче с нежна плетеница и деликатна фигурка, която да се спуска изящно по шията. Можете да заложите и на такова със средна дебелина. Тези два типа синджирчета са доста елегантни и предоставят блестяща визия, която е подходяща за всеки повод. Особено добър ефект се постига, ако ги комбинирате с нежен пръстен или обеци.

 

Дискретни обеци

 

В повечето случаи на жените им отиват доста повече дискретните обеци. Разбира се, ако сте фенове на обемните такива или формата на лицето ви е подходяща, няма никакви пречки пред използването на обемните обеци, например кръглите такива или онези с висулки. Но за постигане на оптимална елегантност са изключително подходящи малките дискретни обеци. Например, тези с топчета са страхотен избор за вечерно събитие. Залагайте на семплите едноцветни модели, особено ако ще ги комбинирате с други бижута, иначе може да се стигне до претрупан вид.

 

Подходящ сребърен пръстен

 

Какво имаме предвид под “подходящ”? Е, за дамите с малки и тънки пръсти най-добрите видове пръстени са по-нежните и деликатни такива. От друга страна, ако пръстите ви са сравнително по-дълги или широки, можете да заложите и на по-обемни и големи пръстени. За да сте сигурни кое ви стои най-добре, изпробвайте и от двата вида и преценете резултата. Ако искате семпла и фина елегантност, изберете изчистени пръстени. Но за дамите, които търсят по-смел и дързък ефект, обемните пръстени с допълнителни орнаменти са далеч по-подходящо решение.

 

Ефектна сребърна гривна

 

Разбира се, няма как да подминем и гривните. Те са ефектно и стилно украшение, което носи значително ниво на елегантност и стил към всеки тоалет. Отново важи необходимостта от индивидуално решение. Например, ако имате тънки китки, твърде обемните и силно декорирани гривни не са вашият топ избор. Вместо това се спрете на нещо далеч по-деликатно и семпло, може и с леки допълнителни елементи. Но ако китките ви са малко по-широки, можете да изберете и далеч по-смели и дръзки аксесоари.

 

Включително висулки, гривни, които се увиват по няколко пъти около ръката, а и по-дебели верижки. Широчината трябва да се съобрази с обиколката на китката. Гривната не трябва да е впита по ръката ви, но и не бива да е толкова широка, че да може лесно да се изхлузи и изгуби. Проверете препоръчителните размери в сайта, от който пазарувате, и – при нужда – се консултирайте с продавачите.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 6248 |22.11.2021 Какъв винтоверт да изберем? . 0| 18085 |03.08.2016 Хотел „Балканско Бижу” и нарасналото търсене на ризорт хотелите . 0| 5176 |03.06.2010 НАП подхваща златари и бижутери . 0| 5504 |04.10.2007 Учени и кмет създават ботаническо бижу в Созопол

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads