Реклама / Ads
1| 5324 |27.02.2008 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Компании и университети представят услуги на "Банки Инвестиции Пари"

.
Банкови, инвестиционни и застрахователни компании, както и ВУЗФ ще представят най-новите си продукти и услуги на изложението "Банки Инвестиции Пари", което стартира днес.
 

Международно финансово изложение ще се проведе до 29 февруари в Новотел Пловдив.

Посетителите могат да се посъветват с анализатори, консултанти, експерти, брокери и посредници. Предвиждат се още семинари, конференции, делови срещи и презентации.

В първия ден на форума ще се включат премиера Сергей Станишев, министърът на регионалното развитие и благоустройството Асен Гагаузов и министърът на финансите Пламен Орешарски. Очаква се за събитието да пристигнат Жан-Мари Сейлер от Главна Дирекция "Регионална политика" на Европейската комисия и Жан Марк Арну - представител на Европейската инвестиционна банка.

Висшето училище по застраховане и финанси /ВУЗФ/ ще вземе участие на “Банки Инвестиции Пари”.

Участието на ВУЗФ в изложението “Банки Инвестиции Пари” е в подкрепа на провежданата академична политика за интегриране на висшето образование и квалификацията на младите хора с реалния бизнес и с положителните практики във финансите, застрахователните и осигурителни организации.

Тази година първото в България частно специализирано Висше училище в областта на финансите и застраховането се представя по нетрадиционен начин на изложението – чрез мултимедийни презентации и документални филми представя своята академична политика и реализирани проекти с обществена значимост. Специален филм ще запознае младите хора и техните родители със специалностите във ВУЗФ, условията за обучение на студентите, както и възможностите за стажове и професионална реализация след завършване на висшето образование. В трите дни на изложението ще бъде представен един уникален и с изключителна изследователска стойност проект, реализиран от ВУЗФ - „Света гора и българската култура”.

img_0542.jpg  снимки Вяра Йовева

Посетителите на рекламния щанд на Висшето училище ще бъдат сред първите, които ще гледат поредицата от документални филми и презентации за една от великите български светини: „Манастирите на Света гора”, „Стенописите на Света гора”, „Икони от манастира Зограф в Света гора”, „Стенописи от манастира Зограф в Света гора”, „Фотоизложба „Молитва за Света гора”. Висшето училище ще покаже и своя документален филм от церемонията по връчване на почетното звание „Доктор Хонорис Кауза” на германските учени - д-р Райнхард Бауермайстер и г-н Гюнтер Краузе – сенатори ad honorem във Висшето училище „Лесинг” в Берлин. Програмата включва поредица от презентации със следните теми: „Семиотика на парите. Образи на жените в българските банкноти”, „Семиотика на парите.Трите грации в света на парите” и „Семиотика на парите. Похищението на Европа”. В рамките на изложението младите хора могат да се запознаят с условията и сроковете за кандидатстване и прием за учебната 2008/2009г. в редовна и задочна форма на обучение по един от най-перспективните специалности: финанси, застраховане и осигуряване, счетоводство и контрол. Висшето училище подготвя специалисти с бакалавърска и магистърска степен. През месец април ВУЗФ организира конкурсен изпит, с който стартира тазгодишната си кандидатстудентска кампания. Документи се подават до 11 април в сградата на Висшето училище. Frognews.bg

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5421 |18.02.2008 11 компании учредиха асоциация на рекламодателите . 2| 5973 |15.01.2008 Интернет сайт предлага "гражданска" от девет компании онлайн . 1| 5725 |16.11.2007 "Гражданска отговорност" отново поскъпва, компании обявяват нови цени . 3| 5548 |05.11.2007 Стартират проверки за качеството на услугите в зимните курорти

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads