Реклама / Ads
0| 5785 |20.05.2010 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Наследниците на руската империя пушат български цигари

.
Успешната ни марка КИНГ завладя и руските пазари
 
Ако величието на някогашната руска империя вече е минало, то величието на българското производство сега се доказва. Редица са примерите в нашата икономика, които представят достойно България на външните пазари. От десетилетия обаче руският пазар беше забравил за нас, особено що се отнася до родното тютюнопроизводство. Смятахме, че някогашната ни слава на изключителни цигаро производители е залязла, докато Русия не покани за свой партньор български производител и не ни обори с изненадваща крачка напред в отношенията ни. Цигарената компания е Кингс Табакко и бе поканена за първия български участник на единственото специализирано световно изложение „Табак Експо” 2010, състояло се миналата седмица в Москва.



По традиция изложението събира ежегодно над 80 водещи производители и доставчици от цяла Европа, САЩ, Азия. „Табак Експо” днес се е наложило като ежегодната среща на бранша, чрез която всеки може да обмени опит, да създаде мрежа от контакти или да почерпи от стратегическия нюх на презентаторите. Достъп до тази „позиция” обаче не се придобива лесно, освен ако не те поканят лично организаторите.

Родната Кингс Табако е първата българска компания, поканена да презентира на Табак Експо. За участието си, разбира се, компанията се е ползвала с препоръките на своите световни партньори, сред които и Дубай. Продуктите на Кингс Табако бяха оценявани както от експертното жури, по традиция оценяващо участниците, така и от всички световни доставчици и инвеститори. В резултат от високите оценки, Кингс Табако подписа договори с изключителни размери за зареждане не само на Русия, но и приближените до бившата република страни.



Сред причините българският производител да бъде поканен на престижното за бранша събитие, е мъжката марка КИНГ, която експертите оценили като достойна за претенциозния им пазар. Голям плюс, осигурил мащабните договори, са многото видове КИНГ, които компанията предлага на пазара. Освен нормалните три разновидности в кутия от 20 цигари, същите се предлагат и в кутия от по 10, както и в актуалния в Русия Slim вариант. На изложението Табак Експо, Кингс Табако представи и своя най-нов продукт – нарязан тютюн КИНГ. Благородните ни друзя са големи фенове на свиването на цигари, което ние тук смятаме за просто по-евтиния начин да се сдобием с качествени папироси. За тяхната синя кръв обаче това е модерен и „кралски” жест, който трябва да издава техния висок статус.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 5436 |19.05.2010 US-посланик стресна българските банки . 1| 5065 |30.03.2010 2/3 български фирми с обновен бизнес . 6| 5676 |14.03.2010 Български изби бягат от “Винария” . 3| 5630 |09.03.2010 Moody's: Переспективата за българските банки - негативна

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads