Реклама / Ads
0| 4665 |23.07.2022 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Идеи за сватбен подарък

.
Едно от най-прекрасните събития в живота на двама влюбени е момента, когато те официално сключват брак и се превръщат в семейство. Голямата радост, която ни носи новината за бъдещата сватба обаче идва с притеснението, че трябва да изберем най-подходящият подарък.
 

За да достигнете до този момент първо трябва да обмислите няколко много важни неща. Първо, колко близка е двойката до вас – дали те са част от семейството, приятели, колеги и да прецените каква сума бихте отделили, за да купите даден подарък.

 

Купуването на подарък изразява личното отношение към младоженците. Изразява и това, че сте отделили специално време и внимание, за да подберете най-добрият подарък за тях. В България не е разпространена практиката за разпространяване на списък с желаните от младоженците подаръци, затова трябва да се спрете и на решението дали искате той да бъде по-индивидуален или по-класически. Времето доказва, че най-добрият вариант е да купите нещо, което би влезнало в употреба на младото семейство за дълъг период от време. Сега ще ви представим няколко идеи, които ще ви помогнат в избора.

 

Сервиз за хранене – това е изключително класически подарък, но никога не можете да сбъркате в избора му. Този подаърк винаги може да влезе в употреба, а във всяко едно домакинство има нужда от това.

 

Чаши, чаши и още чаши – ако пък младоженците не са ви чак толкова близки, това е едно идеално решение на проблема с подаръка. Подобно на сервиза за хранене, всяко едно домакинство би се зарадвало на различни видове чаши -  а кафе, вино, уиски и други.

 

Прибори за хранене – без прибори няма как! Отново предложение за класически подарък. Съветваме ви ако сте отделили по-голям бюджет за подарък, спокойно можете за закупите сет с повече прибори. Тук можем да добавим и комплект ножове, които да допълва комплекта.

 

Луксозна гарафа или купа – оригинално изработените стъклени гарафи, а някои от тях и в коплект с чаши, би бил страхотен подарък за сватба. Стъклените купи - салатиери също биха зарадвали младоженците. Някои от тях са в комплект с различни по вид прибори, които подходящо допълват подаръка.

 

Дъска за рязане или дъска за сирена с комплект от ножове -  ето един начин да подарите луксозен подарък, който да вкара аристократичност в новия дом. В допълнение към подаръка можете да сложите различни видове сирена и деликатеси.

 

Икона – ако имате представа дали двойката е религиозна, иконата е страхотен подарък. Преди да бъде подарена, ако имате възможност можете да я осветите. Предназначението на иконите е даденият светец, който е изобразен на нея, да пази дома и семейството.

 

Картини – ако двойката не е религиозна можете пък да заместите иконата с картина. Този подарък е малко специфичен, тъй като трябва да се съобразите с вкуса на двойката или пък с интериора в дома им. Ако пък сте близки до тях – проблемът с подаръка е разрешен!

 

Комплект тенджери или тигани – тенджерите и тиганите не са това, което бяха. В момента на пазара се предлагат различни по вид комплекти, които биха задовлили нуждите за готвене изцяло. Те включват няколко броя тенжери или тигани – различни по размер и предназначение.

 

Източник: Neostyle.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4344 |15.11.2018 Новите кредитни карти Evolve идват с подарък екскурзия до Виена . 0| 4492 |12.07.2018 ЧЕЗ ЕЛЕКТРО осигурява подарък за всеки, регистрирал се за електронна фактура по време на RUN GREEN . 1| 4911 |26.10.2017 Клиенти на ЧЕЗ ЕЛЕКТРО участват активно в „Подарък от ЧЕЗ без повод“ . 0| 6319 |10.11.2016 Креативните идеи на REFAN – с отличие за устойчив франчайз модел

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads