Реклама / Ads
0| 5556 |13.01.2023 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Можем ли да тестваме стратегии чрез безплатни онлайн ротативки

.
Определено можем да кажем, че „Безплатен обяд няма“, както гласи и старото поверие. Или поне все по-рядко се намира такъв, а всяко действие има равно по сила противодействие, пък гласи дру популярен слоган. В хазартната индустрия обаче има термин, който се нарича безплатни игри.
 

Ние ще разгледаме какво могат да предложат някои безплатни онлайн ротативки, които като цяло не са особено ангажиращи откъм задълбочена стратегия.

 

Въпреки простотата тези игри, в която няма нищо лошо, интересът непрекъснато се покачва и това налага непрекъснати новости и подобрения.

 

С демо версиите на някои слотове може да се разгледат много предложения и човек да играе без риск, без депозит, без строг ангажимент. Има доста причини зад факта, че потребителите търсят умишлено безплатните игри. Основните, разбира се, са рискът и шансът за загуба. Валутата е виртуална, тоест – няма стойност, а това означава, че няма шансове да бъдат прахосани лични средства, но пък няма и възможност за печалба. С премахването на този финансов риск, всеки може да се запознае по-детайлно с концепцията на играта. Слот машините например имат история, герой или герои и други елементи.

 

Има доста анализатори и специалисти, които смятат, че началото на създаване на профил и зависимост, започва именно от някоя демо версия. Всъщност – точно обратното. Играенето на безплатни онлайн ротативки гарантира безопасност на минимален риск. Задоволява се желанието за игра, опознават се игри на различна тема – популярните с 20 линии, тези с 40 линии, приключенските, египетските и какви ли още не. Освен тази опция, всеки потребител има достъп до допълнително инфо относно провайдъра на играта и личните му изисквания, дори около по-сложни термини като волатилност, например.

 

Има едно неписано правило за слотовете. То е, че е по-добре да тествате слот машините в залата, за да измерите тяхната доходност. Добрите играчи не играят непечеливши слотове и тяхна основно задача е да разберат кои машини плащат и кои не. Така увеличават неимоверно шансовете си за печалба.

 

Пример: Изберете пет слот машини в казиното, в което се намирате. Разделете парите си по равно между тях. Така че това е 40/5 = 8. Имате 8 монети и може да пробвате всяка от петте слот машини. След всеки тест отбележете колко сте играли в него, възвръщаемостта и нетната печалба/загуба. Направете това с всичките пет слота, които тествате.

 

Ако никой от слотовете не изглежда добре – не играйте на слотовете там. Ако никоя машина не отговаря на критериите ви – насочете се към други. Винаги ще има други слотове за игра.

 

Сериозен плюс, който експертите от Betenemy също отчитат е, че посетителите на сайтове, предлагащи безплатни ротативки могат не само да играят волно по всяко време, но и нямат ограничения около посещенията в съответната онлайн платформа. Съвет също обаче е , че не бива обаче да се подценява и да се увлича около тази възможност за пълнолетните лица, тъй като все пак става въпрос за игри. Сайтовете също говорят за отговорна игра, независимо дали в собствения си сайт, друга платформа или просто на демо версиите.

 

"Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!"

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4969 |22.12.2022 На каква възраст можем да запишем детето си на ски - разказват от pamporovo.me  . 0| 4716 |15.11.2022 Можем ли да купим лекарства с рецепта от онлайн аптека . 0| 7370 |21.03.2022 Можем ли да правим прогнози на родната Първа лига по футбол в betway? . 0| 6154 |17.03.2022 За какво можем да използваме Betway mobile app?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads