Реклама / Ads
0| 7426 |21.03.2022 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Можем ли да правим прогнози на родната Първа лига по футбол в betway?

.
Географията за спортни залози, която обхващат букмейкърите, вече е изключително голяма. Ако преди 15-20 години бяхме свикнали да имаме достъп само до големите първенства, а австралийското, китайското и мексиканското, например, бяха определяни като екзотични, сега вече можем да залагаме и на ”затънтени” шампионати като тези на Гватемала, Камбоджа, Гибралтар и Уганда.
 

Бетинг компаниите се разшириха, а изключение не прави и Bet Way bg, в който ще намерим пазари за много точки на планетата. Всяка една лига е сериозно представена с всичките си срещи, а броят на пазарите в някои двубои могат да надхвърлят и 100, което показва, че букмейкърите искат абонатите им да имат богат избор, за да се развихрят в прогнозите си и да увеличат удоволствието от изживяването в сайта.

 

Британската компания получи наскоро лиценз да оперира на българския пазар и успя бързо да спечели доверието на родните почитатели на залозите, доказателството за което е трупането на нови абонати. Като всеки уважаващ себе си бранд, който идва в дадена държава, и Betway предлага в портфолиото си местното футболно първенство. На този етап в сайта му ще намерим всички срещи от елита на българския шампионат. Любопитното е, че британското буки влиза в ролята на "любезен гост" и е поставило "Първа професионална лига" на водещо място във футболната секция, пред утвърдените надпревари на Англия, Италия, Испания, Германия, Франция и дори Шампионската лига и Лига Европа.

 

Влизайки там получаваме достъп до всеки двубой от предстоящия кръг. Мачовете са представени с огромен брой пазари, като за улеснение на абонатите има няколко основни подменюта, които можем да изберем - "основни", "голове", "корнери", "полувреме", "други". Във всеки български сблъсък ще можем да избираме както между стандартните коефициенти за краен изход, под/над голове, брой корнери, голмайстор, червен картон и т.н., така и сред по-специфични като точен резултат, първо полувреме/краен изход, двоен шанс плюс брой голове и други. В менюто ще видим и две нови нови опции, наричащи се Bet builder и Pre-built bets. Първата представлява така нареченият "създай залог", в който можем да подредим от две до 10 селекции само от едно събитие. Така ще повишим коефициента си, а и ще направим въпросния двубой по-интересен за гледане. В него можем да комбинираме например победител, резултат на полувреме, над/под голове, брой корнери и други. Втората опция пък Ви предлага селектирани от букмейкъра два или три пазара, които са под формата на комбинация, и пак Ви дават по-висок коефициент. Например той може да сложи в едно "над 3,5 гола плюс над 9,5 корнера", или "победа за отбор домакин плюс под 1,5 гола плюс над 4,5 корнера" и т.н. Подобни предложения се дават рядко от конкурентните букмейкъри и затова Betway печели по-голям брой почитатели.

 

На този етап британският бранд не предлага залози за второто ниво на българския футбол - нещо, към което някои други компании у нас отдавна се ориентираха, тъй като там също има голям интерес, а и се разширява географията на абонатите. Другият пропуск, който можем да отчетем, е, че към момента няма и дъгосрочни пазари за шампион на страната, носител на Купата, участници в евротурнирите или изпадащи отбори.

 

В крайна сметка Betway показа, че върви в тенденциите на всяка страна, в която акостира, и бързо се ориентира към българското първенство, за да повиши доверието в абонатите си.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6209 |17.03.2022 За какво можем да използваме Betway mobile app? . 0| 5762 |11.03.2022 Газът скочи над 25 пъти, олиото може да стигне 7 лв., прогнозира икономист . 0| 5372 |24.02.2022 Осезаем ръст на цените на горивата у нас прогнозира шефът на Българската петролна и газова асоциация . 0| 6050 |17.01.2022 Топ 5 разработчици на слотове, на които можем да играем и в Бетано

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads