Реклама / Ads
7| 5612 |26.02.2009 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Откриват „Ваканция и СПА Експо- 2009” в столицата

.
Близо 350 изложители, нови туристически продукти и много изненади за гостите са подготвили организаторите на международния туристически форум.
 

От 26 до 28 февруари 2009 г. Националният дворец на културата ще бъде домакин на едно от най-престижните  изложения в България. В неговото XXVI издание ще се представят около 350 изложители от страната и чужбина.
Сред международните участници са Гърция, Турция, Испания, Кипър, Хърватска, Италия, Тайланд, Чехия, Великобритания, Австрия, Русия, Египет, Малта и Перу. Очаква се за първи път в борсата да присъстват фирми от Португалия и Тунис, както и нови фирми от България. Най-сериозно във форума ще бъдат представени фирми от Турция, Гърция и Италия.
Признание за авторитета на „Ваканция и СПА Експо" и в чужбина е участието на Националните туристически организации от Гърция, Турция, Испания, Кипър и Австрия.
Традиционно активни ще бъдат и най-големите неправителствени организации в българския туризъм: БАТА, АБТТА, БТК, БХРА, БААТ, РТА "Стара планина" и др.
Положителна тенденция в тазгодишната Международна туристическа борса е обединяването и по-комплексно представяне на туристическия продукт на отделните общини. 26 от тях ще се представят със свои самостоятелни щандове.
Над 10 ще са щандовете на медийните партньори и на други медии: сп. „Одисей", сп. "ХоРеМаг", сп. „Туризъм и отдих", сп.Tour.bg, Travel TV, Travel Magazine, в."Сега" - Туризъм, сп."The Explorer България", сп."Highlights", сп. "Vagabond".
Представянето на Държавната агенция по туризъм в тазгодишното издание на „Ваканция и СПА Експо" е организирано на принципа на новото туристическо райониране на страната с участието на представители на отделните райони.
По традиция „Ваканция и СПА Експо 2009" ще предложи на участниците и гостите интересна съпътстваща програма. Предвидени са дискусии, срещи, представяния, презентации посветени на актуални проблеми от развитието на международния и вътрешен туризъм.
Организаторът ПРИМ ЕКСПО е подготвил изненада и за посетителите на Международната туристическа борса - томболата 5 х 5 х 5 - „Пет въпроса, пет участника, пет награди". Петима щастливци, отговорили правилно ще се борят за пет чудесни екскурзии.
Тегленето на томболата ще бъде на 28 февруари т.г. - събота, в 12.00 ч. на щанда на ПРИМ ЕКСПО. Имената на наградените ще бъдат съобщени по Дарик Радио и TRAVEL TV и обявени на сайта на борсата https://www.holidayfair-sofia.com/.

Frognews.bg 

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5678 |11.02.2009 Откриват „Ваканция и СПА Експо- 2009” в столицата . 3| 5782 |19.01.2009 Най-луксозното изложение на яхти откриват в Римини . 3| 12907 |03.12.2008 Откриват ледената пързалка на езерото "Ариана" . 0| 6464 |28.11.2008 Откриват археологическа база на хълма „Трапезица”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads