Реклама / Ads
0| 5576 |30.04.2022 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Първият по рода си луксозен, бутиков дом за възрастни в България ще отвори врати на 01.05.2022г. в София!

.
В резиденция ”Smart Social Care” се предлагат най-висок клас на настаняване и услуги, умни решения за следене на здравословното състояние и отлично качество на живот.
 

Резиденцията на практика е ново поколение дом за спокойни старини и е предназначена за  хора, които държат на доброто здраве и самочувствие в златната си възраст. Предлага се първокласен пакет “Резидентска грижа” за седмично, месечно или годишно настаняване. В него са предвидени: 24/7 медицинско наблюдение; рехабилитация; психологична подкрепа; ежедневно 4-степенно меню и споделена кухня; грижи за външния вид; социални контакти, развлечения, удобства и битови услуги.


.

Целта е да се предостави на потребителите  истинско луксозно и емоционално преживяване!  “Smart Social Care” осигурява медицинско наблюдение съобразно най-добрите практики от немската система за грижи за възрастни хора.

 

Това включва: личен план за медицински грижи; временен личен лекар; сестрински грижи; ежедневен мониторинг на жизнените показатели; неотложна лекарска помощ; емпатия  и добро отношение.  В центъра на социалните услуги и рехабилитацията е  психологичната подкрепа, защото доброто психично здраве оказва огромно влияние върху качеството и продължителността на живота на възрастните хора.


.

Психотерапевтът на Резиденцията работи по уникален, авторски метод,  чрез който се преодоляват проблеми с паметта, „мозъчната мъгла“ и депресиите.  “Smart Social Care” осигурява и програми за отслабване и физическа активност, съобразени с особеностите на възрастта, както и за контрол при диабет, за психично здраве и грижи след оперативна намеса. Те се осъществяват под лекарски контрол от обучени специалисти.

Луксозната резиденция “Smart Social Care” разполага с 6 просторни апартамента и мезонета, всеки от които с по 4 спални за еденично или настаняване по двама. Всяка спалня разполага със самостоятелна баня и тоалетна за максимален комфорт на резидентите

 

За повече информация посетет сайта на Резиденцията https://smartsocialcare.com.


.

.

.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 102803 |10.04.2022 Тарикати продават имоти на космически цени, идиоти ги купуват . 4| 5656 |16.02.2022 Шефът на стоковите борси: Краставици се продават по-скъпо, отколкото свинското . 1| 3966 |08.02.2022 Министър Проданов отчете двойно увеличение на чуждестранните туристи у нас . 3| 5493 |20.01.2022 Министър Проданов за мерките, щетите и компенсациите на туристическия бранш

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads