Реклама / Ads
1| 4571 |06.07.2021 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Прогноза за полуфиналната среща Испания - Италия на Евро 2020 с Palms bet

.
Евро 2020 е към своя край, остава ни да видим полуфиналите и след броени дни да узнаем и новия европейски шампион.
 

До момента според повечето специалисти и много от клиентите на Palms bet първенството се развива интересно, поднася много емоции, виждаме голове и красиви положения и отигравания, изненади и обръщане на резултата в мачовете.

 

Сега ни предстои да видим последните два мача преди финала, а именно полуфиналите на Евро 2020. Бъдете сигурни, че в Palms betще ви очакват добри коефициенти и интересни пазари. Преди толкова важни мачове е много трудно дори и за професионалните анализатори и специалисти да познаят точно развитието на двубоите. В тази статия ще се опитаме да познаем поне част от нещата, които биха се случили в двата мача и да помогнем на читателите си да играят успешно с Палмс бет предложенията за финалите на Евро 2020.

 

Започваме в първия полуфинален двубой Испания – Италия. Сблъсък на два от най-силните и титулувани национални тимове. До тук двата тима се представят различно. Испания започна трудно първенството с две равенства срещу Швеция и то у дома, срещу Полша 1-1. В третият мач от груповата фаза иберийците все пак показаха класата си и биха Словакия с 5-0. На осминафиналите испанците отстраниха Хърватия в мач с много инфарктни моменти, след това на четвъртфинала се справиха с Швейцария с дузпи. Италия може би до момента показва най-стабилна игра сред всички участници на първенството. Още първата среща италианците разбиха тима на Турция с 3-0. Със същият резултат приключи и втората среща в груповата фаза за Италия, 3-0 срещу показалият много качества тим на Швейцария. С победата си и в третата среща с пестеливото 1-0 срещу коравият тим на Уелс, италианците показаха, че тръгват на поход за титла. Осминафиналите ги изправи срещу Австрия и макар и не изразителна победа и тази с 2-1 стигна за Италия да се изправи срещу Белгия в четвъртфиналите. Белгийците бяха сочени за един от претендентите за титла, специалистите твърдят, че това е най-силния тим на първенството. Футболистите на Белгия са от звезда нагоре, но те успяха да отбележат едва един гол от дузпа срещу играещите великолепно италианци. С 2-1 в тази среща победителят Италия се класира на полуфинал.

 

До момента Италия и Испания имат по 11 победи всеки и 15 равенства. Най-голямата загуба за тима на Испания е тази с 1-7 именно от Италия, играна на олимпийски игри. Преди настоящата среща обаче има неприятни новини за тима на Италия. Един от най-добре представящите се играчи Леонардо Спинацола ще пропусне останалите двубои от първенството поради контузия. В Испания пък се тревожат дали звездата на ПСЖ Сарабия ще успее да се възстанови след мускулна травма в мача с Швейцария. Той има два гола и две асистенции до тук в първенството.

 

С оглед на показаното до тук можем да предвидим, че в двубоя ще видим по един гол от всеки от тимовете. Гол-гол е една от добрите опции за залог за този двубой.

 

Предполага се, че тима на Италия ще успее да се класира напред, като това ще стане още в редовното време. Така, че опцията да се класира Италия и над 2,5 гола, с оглед на предишното предложение е логичен залог. Като точен залог повечето специалисти на футболни прогнози, посочват 2-1 или 3-1 за Италия. Хърватите вкараха три пъти на испанците, защо да не го сторят и италианците? Рискован залог, но кой за точен резултат не е такъв, избираме краен резултат 3-1 за Италия.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4537 |03.04.2021 Мрачна прогноза: Фалитите в туризма ще стигнат 70% . 2| 7593 |17.08.2020 На 21 и 22 август 2020 в София посрещаме неврохирурга доц. д-р Токташ за безплатни консултации с български пациенти . 2| 5346 |22.01.2020 Прогноза: Токът скача, ако проблемът с водата не се реши

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads