Реклама / Ads
0| 4977 |28.12.2015 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

REFAN и звезда на Локо Пд зарадваха по Коледа децата в пловдивската онкохематология

.
Като истински Дядо Коледа собственикът на „Рефан България“ Ангел Попов сюрпризира с много подаръци малките пациенти в пловдивската болница „Св. Георги“ по празниците.
 
Заедно със звездата на Локомотив Пловдив Мартин Камбуров посетиха пловдивската онкохематология и зарадваха с дарове малчуганите, майките им и целия персонал на отделението. Бизнесменът и футболистът изненадоха с дузина огромни кашони с подаръци по Коледа болните деца и медиците, които се грижат за тяхното здраве. Попов обеща на отделението нова финансова помощ, като пое ангажимента в началото на 2016 г. да осъществи ремонта на някои стаи, които се нуждаят от спешно обновяване, като поеме изцяло разходите за това.

 

Ангел Попов и „Рефан България“ за пореден път финансират реиновирането на болницата. Пред 2013 г. само за месец ремонтираха детското Отделение по онкохематология в пловдивската университетска болница " Св. Георги", което бе в окаяно състояние. "Благодарение на благородния жест на г-н Ангел Попов нашата мечта да има такова болнично отделение стана реалност. При някои онкологични заболявания с каквито са малките пациенти в нашето отделение се налага провеждането на интензивна химиотерапия. Спецификата на лечението изисква такава модерна материална база, тъй като извършваме манипулации сходни с тези, където се осъществява костно-мозъчна транснплантация. Вече престоят ще е по-комфортен след извършването на тежките медицински процедури," заяви тогава д-р Стоянова, завеждащ детското онкологично отделение.

 

 През 2011 г. REFAN вложи 71 750 лв. и изцяло реиновира Хирургичното отделение към Детската клиника в същата болница.

 

 За г-н Ангел Попов човешкото благородство да помагаш и да си съпричастен към човешкото страдание е житейска мисия и той доказва това постоянно.Следвайки своето чувство за човешка и гражданска отговорност,президентът на козметична компания REFAN продължава да помага при всяка отдала се възможност.“Г-н Ангел Попов е пример за подражание с десетките вдъхновени и реализирани от него благотворителни инициативи“ – споделя световно известния спортист Йордан Йовчев,съпричастен към проекта за реиновиране на пловдивската онкохематология през 2013 г.“Не познавам друг човек като него,който така интусиазирано и безкористно да е отдаден на благородните си цели“ – изтъкна още Йовчев.

 За активната си помощ и различните благотворителни каузи общината на града под тепетата връчи  престижната награда за благотворителност „Димитър Кудоглу“ на собственика на REFAN Ангел Попов,който единодушно бе избран за благодетел номер 1.Получи отличието „Малкият принц“,като най-верен дарител за принос към подобряване на живота на децата с аутизъм в България.

 

 Приказката за добротворчество не спира дотук.“Рефан България“ дарява един от най-скъпите кoвьози в света на децата във Варна.Фирмата прави и десетки парични дарения на нуждаещи се от скъпо струващо лечение хора,които винаги ще носят в сърцата си благодарността към г-н Попов.

 

Звездата на Локомотив Пловдив Мартин Камбуров също не остана равнодушен към съдбите на малчуганите - поговори с тях и родителите им, раздаде автографи и фланелки на Локо Пд. Като отявлен фен на отбора Ангел Попов добави към подаръците и календари за 2016 година на тима на "смърфовете".

 

Персоналът на детската онкохематология в Пловдив посрещнаха двамата си гости с много топли прегръдки и с пожелание да продължат да помагат и да посещават децата в отделението и в бъдеще. "По празниците в болниците е най-тежко. Всеки иска да е при семейството си в този момент, но на не малко хора им се налага да прекарат празниците в болничните стаи. Показаното внимание и съпричастност за тях е много важно", заявиха от отделението.

 

В такива мигове се питаме кое е по-значимо – успешната бизнес политика на REFAN, или огромната й социално значима благотворителност, която отново носи позитивни емоции за хиляди българи.

 

 „Рефан България" - водеща световна марка, която 25 години произвежда висококачествена парфюмерия и козметика, а със своите над 400 бутика в 28 държави на 5 континента и богато разнообразие от продукти, с уникален франчайзинг бизнес модел, се е превърнала във визитна картичка на страната ни.

 

Компанията преди месец взе награда за благотворителност „Златно сърце“за „Цялостна социално отговорна политика“ – подкрепила е повече от 500 спортни, социални, културни и здравни инициативи, като само за последните месеци е спонсорирала 44 събития в социалната сфера, 21 събития в областта на спорта и 21 културни инициативи. Президентът на REFAN Ангел Попов е носители  на престижните отличия „Благодетел на годината“ и на почетния знак „Хора с добри сърца”. Всички призове за REFAN и Ангел Попов са емоционално признание, с което всички нуждаещи се казват „огромно Благодаря“ на бизнесмена с огромно сърце.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4839 |17.12.2015 REFAN с туристически Оскар на Балканските награди . 0| 5539 |11.12.2015 REFAN-спонсор на най-големия футболен турнир в Каталуния! . 0| 5317 |10.12.2015 REFAN награди красавиците в „Мис Интерконтинентал“ . 0| 7371 |26.11.2015 Улица „Граф Игнатиев“ в София с два нови бутика на REFAN

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads