Реклама / Ads
0| 7371 |26.11.2015 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Улица „Граф Игнатиев“ в София с два нови бутика на REFAN

.
Една улица, една козметика, една франчайзинг концепция. Централната софийска улица осъмна с два бутикови магазина на най-популярната и обичана българска козметична марка REFAN (на ул. „Граф Игнатиев“ № 9 и 35). Още рано сутринта десетки хора се тълпяха, за да станат свидетели на събитието.
 

„Мистър VIP Brother“ Ники Кънчев , който връчва нонстоп подаръци на REFAN  на звездите в риалити формата VIP и BIG Brother, бе сред гостите на церемонията: „Добре познавам висококачествените продукти на REFAN, които зрителите могат да видят в най-гледаната къща – тази на VIP Brother All Stars“ .

 

„Рефан България“ е сред най-успешните български производители, която със своите 400 бутика в 28 държави на 5 континента, предлага иновативни и гъвкави форми на малкия и среден бизнес. В бутиците на REFAN можете да откриете подбор от  най-разнообразни висококачествени козметични и парфюмни продукта на едноименната марка, базирани на природни формули.

 

Хит в момента е иновативната козметична серия за лице „ГАРДЕНИЯ И РОЗА“.Базирана е на екстрат от стволови клетки от гардения и розово масло,който стимулира синтеза на колаген,забавя процесите на дегенерация на колаген и инхибира синтеза на колагеназит,като допринася за стегнатия и младежки вид на кожата.


Хубавата новина е, че българите могат да пазаруват същата козметика, както купувачите от пет континента, като не само продуктите, но и бутиците са с еднаква франчайзинг визия. Това е причината „Рефан България“ да получи за втори път наградата на Forbes Business Awards,  върховото световно отличие в Париж за „Глобални постижения за повишаване на качеството на предлаганите продукти” на Global Trade Leaders’ Club заради качеството на продуктите си и заради дейността си за стимулиране на малкия и средния бизнес, създавайки франчайзинг модел, оценен на национално и на световно ниво. Сред престижните отличия на фирмата са и „Нов франчайз модел“ , „Най-добър работещ франчайз модел” и др. Наред с това най-популярната козметична българска марка REFAN, е носител и на наградата за „Най-добър български франчайзинг в Европа“ за налагането на успешния франчайзинг модел, предлагайки разпознаваеми продукти на световно качество.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5293 |20.12.2010 Агенцията по заетостта остави безработни на улицата . 4| 7806 |16.12.2010 Поредният рунд боклук - Бойко докарва хора до улицата . 2| 5580 |10.09.2010 Проектозакон за пенсиите прати управляващите в задънена улица . 1| 4808 |25.05.2010 Безработицата стигна 10.2%, 341 хиляди на улицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads