Реклама / Ads
4| 6772 |22.05.2014 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

“РЕФАН" покори световните козметични изложения

.
„Рефан България” блестящо се представи на Първото изложение в Атина – „KEM franchise exhibition”, провело се от 14 до 17 март. В него участваха и споделиха своите добри парктики представители от Гърция, прилагащи успешно франчайз моделът на българската козметична компания, набираща все по-голяма популярност в южната ни съседка.
 

На второто издание на най-голямото франчайз изложение във Франция „FRANCHISE EXPO PARIS”, състояло се от 23 до 26 март в световната столица на красотата и модата,  „Рефан” представи своята франчайз концепция, превърнала се в печеливш ход срещу икономическата криза. Щандът на фирмата беше посетен от г-н Сергей Тасев Пълномощен министър, политически въпроси и г-жа Росица Георгиева –Трети секретар, политически въпроси в дипломатическата ни мисия в Париж.



Франчайз моделът на„Рефан” се наложи със своята успешна бизнес концепция в Европа и по света с над 400 бутика. Чрез този  тип магазини, фирмата с много бързи темпове увеличи пазарното си присъствие, защото франчайз предприемачите  предлагат добиващата все по-голяма популярност българска козметика, конкурираща с успех световните марки, но на много по-атрактивни цени!
Доказателство за това беше и участието на „Рефан”  в  най-голямото световно изложение за козметика в Болония -  „Cosmoprof”,  където на „Щанда на България” се представиха още 14 наши  козметични компании!

На най-мащабното франчайз изложение "EXPOFRANQUICIA" в Испания през м.април, „Рефан” спечели заслужено адмирациите на посетителите, за които фирмата е добре позната с десетките бутици в страната.

На изложението  „Chanceexpo Roma” Рим  небивал успех предизвика новата серия "GARDENIA AND ROSE със стволови клетки".
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 14070 |12.03.2014 Вината на Домейн Бойар покориха световния винен елит и грабнаха медали . 0| 7385 |24.02.2011 Винпром Пещера с още признания на световните експерти . 0| 5178 |17.08.2007 Сривът в световните борси ще е за кратко

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads