Реклама / Ads
1| 5758 |24.09.2015 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

REFAN с нов успех на най-голямото изложение за красота в Южна Корея

.
В Кинтекс, провинция Кьонгги, в Южна Корея се проведе за седми пореден път K-Beauty Expo с повече от 60 000 посетители и над 400 фирми-участници от цял свят. В най-голямото изложение за продукти за красота в Южна Корея фирма REFAN представи своите висококачествени продукти за красота и франчайз концепцията си, която се доказа като изключително доходна и успешна чрез мрежата си над 400 магазини по целия свят.
 

Посетителите на изложението бяха привлечени и впечатлени от атрактивната франчайз концепция на REFAN за продажба на парфюми, от нейната икономическа ефективност и от красивия дизайн на щанда на REFAN в Hall 4, H-24. Посетителите успяха да оценят разнообразието от козметични серии с розово масло, розова вода и други натурални съставки, чийто рецептури са създадени в лабораториите на REFAN в съответствие с изискванията на европейското законодателство.

 

Щандът на REFAN на изложението бе посетен  от посланика ни в Корея - Петър Андонов, от Бойко Годев – ръководител на службата по търговско-икономическите въпроси в Сеул и Панко Панов – зам.-ръководител на мисията в Сеул. Представителите на високопоставената българска делегация бяха очаровани от елегантния и ароматен бутиков павильон на “РЕФАН БЪЛГАРИЯ“ ООД и изказаха своите поздравления и отлични впечатления от продуктите REFAN.

 

Най-популярната и обичана българска козметична марка прикова интереса на посетителите и ги заплени с огромното разнообразие ръчно изработени глицеринови сапуни с неустоими аромати, с изключителните  ухания на парфюми REFAN, със свещите и парфюмите за дома, с висококачествена козметика с натурални съставки. Щандът на фирмата бе непрекъснато окупиран от посетители, нетърпеливи да се докоснат до очарованието REFAN.

 

Козметичната фирма е носителка на най-престижната европейска награда за качество от Париж на Global Trade Leaders’ Club заради качеството на продуктите си и за дейността си за стимулиране на малкия и средния бизнес, създавайки франчайзинг модел, оценен на национално и на световно ниво. Със своите бутици в 28 държави на 5 континента, иновативни и гъвкави форми на бизнес и над 2000 продукта, базирани на природни формули, „РЕФАН БЪЛГАРИЯ“ е сред най-успешните български производители по света.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 9535 |07.08.2015 REFAN подкрепя най-престижния футболен турнир EVIMA – REFAN CUP 2015 . 2| 5226 |06.02.2015 REFAN с награда на германската икономика . 1| 6158 |16.01.2015 Refan със специална награда за качество от Forbes . 2| 7839 |10.07.2014 Роберт Димитров: Успех имат тези, които следват клиентите си

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads