Реклама / Ads
12| 9290 |23.07.2013 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

В. Sun: Добре дошли във Вулгария

.
Две подпийнали английски момичета се целуват пред погледите на тълпа мъже, които вият като глутница животни. Едната ближе гърдите на другата, които са покрити с шоколад.
 

Това е част от игра за спечелване на коктейл. На съседната маса друга група момичета се наливат с водка. А часът е едва 5 следобед! Британците вече са пияни и ходят от купон на купон. Действието се развива в Слънчев бряг – курорт в бившата комунистическа държава България, пише британския вестник Sun.

Слънчев бряг вече е топ дестинация за младите британци, холандци и германци. В малкия курорт има 200 хотела и още толкова бара. Алкохолът е евтин, но това се оказва жесток капан за някои. Младите чужденци често стават жертви на инциденти с падане от балкони или биват ограбвани. Повечето признават, че са избрали този курорт заради евтиния алкохол – 10 шота текила струват 10 лева, което е 4.40 паунда. Една бира струват 45 пенса. 18-годишният Сам Елисън от Челтънхам казва, че е отишъл в Слънчев бряг с приятели за една седмица. Той казва „Тук е луд купон. Бяхме в един бар, който беше безплатен за два часа и всички пиеха алкохол на корем. Сигурно съм изпил 20 водки с кока-кола. Направо се размазах.“ Неговият приятел Джош Френд, също на 18 г., казва „Всяка вечер се напиваме. Коктейлите са без пари, бирата в магазина е 50 пенса. Откакто съм тук повръщам почти всяка вечер.“ 18-годишната Лара Саукрофт казва, че всяка вечер ходи на луди купони. „Моя приятелка танцува гола на един подиум,“ разказва тя. „Пием колкото можем да издържим“.

Момичета правят стриптийз в барове, за да спечелят безплатен коктейл (който иначе би струвал 3 паунда). Една тийнейджърка ближе гърдите на гол мъж, а след това се моли на приятелките си да изтрият снимките от телефоните си, за да не достигат до приятеля й. Младежите са толкова пияни, че когато си намерят партньор/ка за нощта дори не успяват да отидат до стаите си. За по-близо отиват на плажа. 24-годишният Чарлз Ръф от Нюкасъл казва, че предишната вечер, докато си вървял по улицата момиче от Норвегия скочило на гърба му. Двамата отишли на плажа и правили секс. 27-годишният Антъни Харви работи в Слънчев бряг и казва, че британците тук могат всяка вечер да си лягат с различно момиче от различна държава. „Тук съм от 8 седмици и вече съм бил с момичета от Германия, Австрия, Финландия, Украйна. Все още не съм бил с холандка.“ Той казва, че и другите нации пият, но най-много пият британците. Тук обаче зачестяват инцидентите. 19-годишният Шон Дейвис заради „балконинг“. Миналата година за 5-те месеца на летния сезон в България са загинали 24 британци. Голяма част от смъртните случаи са след падания от тераси и прозорци на хотели. Много британци стават жертви на обири. Статията на Sun красноречиво е озаглавена „Добре дошли във Вулгария“. 
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 6695 |16.05.2013 Дали за Великобритания би било по-добре да напусне ЕС? . 17| 5959 |28.03.2013 Д. Добрев: Държавният ни дълг е на второто най-ниско ниво в ЕС . 3| 5939 |05.03.2013 Добрев: Законът не ни позволи по-рано да намалим цената на тока . 1| 5408 |21.01.2013 БСП пита Делян Добрев за 6-те милиона лева за ВМЗ от „Кинтекс"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads