Реклама / Ads
17| 18009 |27.10.2023 ГЛАСЪТ

Българският политически Хамас насилва и убива. Кои са жертвите този път?

.
Заглавието може да се стори на някои пресилено, но това означава, че не познават достатъчно на какво са готови някои среди, за да се докопат отново до властта и да заграбят това, което не успяха да ошушкат през последното десетилетие. Твърденията, че машинният вот може да се манипулира са толкова верни, колкото и твърденията, че израелска ракета е поразила онази болница в Газа.
 

Всички доказателства, че това е лъжа са налице, но целта е да се вдигне шум и наистината да проникне като отрова в съзнанието на населението. Съмнение и недоверие се казва отровата. „Абе има нещо, щом толкова се говори“, е отколешна реакция на онези, които не обичат да мислят. И оправдание на партии и политици, които са изправени пред провал на изборите. Нужен им е виновник за собствената им немощ.

 

Машините не притежават и не са в състояние да произвеждат данни с никакъв специален код. Това. Не. Може. Да. Стане. Знае го всеки тийнейджър с начални познания за компютри. Точно това плаши партиите, които разчитат единствено на гласовете на фалшивото патриотарство, на примитивите с татуирани Ботев и Левски на бицепсите, на безмозъчните „партийни ядра“, гласуващи по указание и по сметка. Те се страхуват от идващото ново поколение, което ще ги измете от политиката.

Всеки гражданин, който гласува с машина, избира съответните кандидата за кмет, за районен кмет и общински съветник, а машината отпечатва неговия вот. Човекът проверя разпечатката и я пуска в урната. Оттам нататък комисията брои разпечатките от машинния вот така, както брои бюлетините от хартиения вот. Машините не произвеждат протокол, както твърдят манипулаторите от лъжливите партии. 

Те обаче не спират да крещят на умряло, че земята е плоска.

 

Същите малоумници разпространяват и теорията за т.нар. кемтрейлс - следите по небето, които били от отровни химикали, които самолети разпръсквали, за да унищожат половината население на земята. Нямат идея откъде излитат хилядите самолети, кой ги зарежда и къде с въпросните отрови, не знаят ли, че и техните деца и близки ще бъдат засипани от въздуха – но са категорични: тровят ни.

 

Не е задължително човек да е необразован и глупак, за да повярва на подобни конспиративни теории. Хората се страхуват за своята безопасност и са склонни да се съмняват в различни действия на властта. Например, че властта винаги извършва нещо задкулисно, тайно и непочтено, за да се задържи на власт.

Години наред партии и политици, управлявали България наистина са нарушавали правилата, извършвали са дори престъпления, затова съмненията днес лесно биват прехвърлени на актуалните властници.

 

Целта е да бъде ударена новата вълна в политиката – „Продължаваме промяната – Демократична България“. Защото се извършват реформи в правосъдието, които застрашават цели кръгове от досега властвалите. Манипулацията срещу „ПП-ДП“ е очевидна, но върши работа на статуквото. Важното е да се всее съмнение и много хора да се откажат да гласуват. Които и да бяха на мястото на "ПП-ДБ", щяха да са мишена на яростните атаки.

 

Защото става дума за политически тероризъм. Партиите, опитващи се да озлочестят изборите в неделя действат като Хамас – искат да ликвидират всичко по пътя си. Техният аргумент е лъжата, а средството – смъртоносните фалшиви обвинения .

Целта е да се омаскари и постави под съмнение парламентарната демокрация. Медии подкрепят този престъпен модел. Шенген и еврозоната? През крив макарон… Но те това и искат - хаос, мракобесие и население, сграбчено от страха.

 

Дали политическите терористи могат да стигнат до крайност? Да, могат. Българският задкулисен Хамас е готов да убива и насилва.

 

Противодействието е повече българи да отидат да гласуват. Дано го осъзнават. На терористи не трябва да се вярва, нито да се преговаря с тях.

 

Огнян Стефанов

 

П.П. Защо "Информационно обслужване" мълчи за машинното гласуване? От кого е назначено ръководството на фирмата? Нали те в крайна сметка ще обявят резултатите? Тук е заровено кучето...

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 11506 |27.10.2023 Що за държава сме? Кипнал самовар сутрин, след обед – в „колективния запад“ . 18| 8985 |25.10.2023 С Кремъл и Лукойл е така: Докато двама се карат, третият - Бог да го прости . 40| 26525 |19.10.2023 Манол Глишев: Започва ли Третата световна война? . 33| 14826 |18.10.2023 Хамас, Москва, Борисов: Отричане на очевидното е любим руско-ченгиджийски похват

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads