Реклама / Ads
0| 8783 |22.08.2022 ГЛАСЪТ

Без руски газ някои лица изпаднаха в абстиненция и еректилна възбуда

.
Сувенир за зависими...
Обръщам се към президента Радев и служебния премиер Гълъб: Моля ви, ужасно много ви моля, купете на развилите зависимост по темата „руски газ“ по доза от „Газпром“, може и под формата на сувенир. За да млъкнат най-сетне! Извират отвсякъде, по всяко време и повтарят само едно: Газ от „Газпром“, газ от „Газпром“, газ от „Газпром“…
 

Тези вече не спят, забравиха какво е „на по бира“, зарязаха дори секса и се налага други да вършат домашната им работа. Докато все още има тийнейджъри, които си падат по „райски газ“, тези се опитват да зарибят с руски газ целокупното българско население.

 

Нямат ли роднини да ги усмирят, да звъннат на 112? Погрижете се за своите болни, бе, хора! Сеят зараза навсякъде.

 

Някакви сувенири на „Газпром“ ще свършат работа. Да си ги слагат в хола, в спалнята – където искат да си ги сложат.

 

Слави Василев, Васил Велев, Явор Куюмджиев, Румен Петков, Еленко Божков, Стефан Янев, Костадин Костадинов, Корнелия Нинова, Петър Волгин, Гълъб Донев, Александър Маринов, Васил Василев и останалите като тях – откакто Русия ни спря газа са в абстиненция. Тя пък ги докарва до еректилна възбуда: бърз, буен и несвързан говор, обилно слюноотделяне, викове, агресия, зениците са свити, очите са изпъкнали, пулсът и дишането е учестено. И тези хора, с Кремълската пропаганда на уста, са навсякъде из медиите. Като африкански скакалци. Лоша работа.

 

А като чух какви ги е наговорил енергийният служебен министър Росен Христов, с извинение, за тъй желаните преговори с "Газпром", които щели да бъдат трудни, но задължителни, си помислих колко несправедливи са Господ и съдбата към българската нация.

 

Дайте им в някаква тръбичка, колба или каквото й да е по малко газ. Да се кръстят пред него, да палят свещи, да шепнат молитви, да целуват или да ронят горещи сълзи. За тях е бъжество. И искат своята доза. Раздавайте им сувенирите пред паметника на Червената армия, пред руското посолство, извикайте Митрофанова, след нея ще цъфнат българските „Нощни вълци“ с руски сърца и знамена... Ще бъде много мило.

 

Крайно време е тази истерия да спре. Този народ има нужда от малко спокойствие. Стига сте го плашили, че ще загине без руски газ. Няма да загине. То бива демонстрация на робски дух, но вече прекалявате. „Дондуков“ 1 и 2, за вас се отнася?

 

Май трябва да започнем от смяна на името на булеварда… Всички знаем защо.

 

Емил Азар

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7528 |11.08.2022 В казармата на Гълъб: Покрай руския газ зелените чорапи стават задължителни . 0| 48303 |09.06.2022 Щурмът срещу властта продължава, лъснаха руските карти. Следете КПКОНПИ . 0| 12777 |17.05.2022 Ще скъсаме със зависимостите от Москва, въпреки някои долнопробни факти . 0| 11110 |08.05.2022 Руски неонацисти взривяват хора и жилища в Москва „в чест“ на Деня на победата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads