Реклама / Ads
32| 8429 |18.11.2022 ГЛАСЪТ

Чекмеджето прави силата: Позорната смърт на една нация

.
Това се завръща...
Всички еквилибристики, задкулисни договорки и скечове „Ние сме бодри евроатлантици“ са впрегнати в една цел: Девизът на Народното събрание да се промени в „Чекмеджето прави силата“. Това докара ГЕРБ след дългите увъртания и призиви за национално съгласие и загриженост за народните дела.
 

Няма нищо по-важно за Борисов и партията му от връщането на стария модел. Те били всеотдайни за благосъстоянието на гражданите. Вярвате ли им?

 

За 12 години именно Борисов и неговото управление свлякоха страната на и под дъното на европейските статистики за стандарт на живот. Първи по смъртност и заболявания. Първи по корупция. Първи по неграмотност. Най-ниски заплати и пенсии. Последни по инвестиции. С най-лоши пътища не само в Европа.

 

И точно тези хора днес са пред камери и микрофони и с влажни погледи и треперещи гласове ви убеждават, колко милеят за „всичко българско и родно“. Колко трябва човек да е зависим, прост или луд, за да вярва на подобни жалки сценки?

 

Дотам ли се изроди българското племе, откровени крадци и лъжци да му полират мозъка с долнопробна пропаганда?

 

Чекмеджета с пачки и злато, ритане на топка, креватни гимнастики с Мата Хари, къщи в Барселона, отмъкнати торби с пари от магистрали, рекет и прокурорско преследване на всички неудобни. Това е моделът „Борисов“, който иска да му дадете отново доверието си.

 

Всичко това унищожи устоите на страна и нация, издържали на всякакви бури и катастрофи през историята. Тотална деградация и разпад на ценностите и морала. Смъртоносна доза простащина и всепоглъщаща омраза и насилие.

 

Преди да подкрепите отново този, който ви убива методично години наред, се погледнете в огледалото. Погледнете децата и внуците си в очите. Там ще видите окото на пропастта и жестоката усмивка на ада. Свършиха се силните думи да се опише това българско безумие. Обезсилиха се емоциите, изтлеяха пламъците на съпротивата. И като ги няма вече, нека бъде: Чекмеджето прави силата!

 

Витали Роник

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 16564 |15.11.2022 Тиква срещу каскет: Кървава задкулисна война изправи един срещу друг доскорошни ортаци . 14| 15223 |27.10.2022 Смятате, че ще се оправим? Помислете пак. Само вижте шефските места в комисиите в НС . 18| 18907 |16.10.2022 Битката на Борис Бонев с хиените на Фандъкова: Направи смешен и Прошко Прошков . 0| 20809 |14.09.2022 Похвална инициатива! Всяка поява на Ясен Тодоров прави мечешка услуга на Борисов, Гешев и сие

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads