Реклама / Ads
10| 7757 |31.03.2023 ГЛАСЪТ

Ех, Доналд, ех Тръмп, учи се от Баце бе, човек! И Путин има още много да наваксва

.
Бойко в действие...
Работата стана дебела: Доналд Тръмп се обзаведе с обвинение. Пръв в историята на САЩ. И за какво? – платил на порноактриса да се мълчи, че са правили някога секс. 130 000 долара му излязло Сторми Даниелс да си държи устата затворена. Няма българин да не се засмее на тази история. По нашите земи нямаше да остане политик на свобода, ако се прилагаше такъв правен аршин…
 

И в Америка не е забранено политик да плати на секс партньор, който се е появил в момент, когато той има „човешки потребности“, да речем. Само че Тръмп и адвокатът му оформили плащането като „правни разходи“. И сега – на подсъдимата скамейка. Щото това е престъпление.

 

Американците кацнаха на луната, срещат се с извънземни, правят научни открития, надминаващи човешката фантазия, но за някои неща са ужасно наивни, да не кажа глупави.

 

Да вземем Бойко Борисов, който минава за приятел на Тръмп, съдейки по кадрите, в които го тупаше по рамото и му показваше къде е вратата на Белия дом. Фотоси и видеа излязоха от спалнята на Бойко, чекмедже с милион евро и златни кюлчета лъсна пред обществото – но съди ли някой бившият премиер? Значи или задоволява „човешките си потребности“ безплатно или плаща кеш. Никакви документи, фактури, разписки, адвокати и прочие. Секс и айде „чао“, моме, че важни държавни дела го чакат.

За всеки случай Бойко се е погрижил още отдавна да си има главен прокурор подръка. Какъвто и скандал да избухне, обвинението върти, сучи и накрая установява, че няма никакви данни за престъпление.

 

Доналд явно е подценил тези неща и сега му пилят по нервите с някакви обвинения за кокошкарски неща. Топнал чушлето, дето се вика, платил си като поп, а сега ще го влачат по съдилищата. Че и при американския бай Ставри може да се озове.

 

А Бойко е спокоен. И с висок морал. Даже има морал в излишък и раздава щедро от него на населението ката ден. Една стотинка не съм взел! – вика по повод твърденията на Васил Божков, че дал около 60 милиона за него през Горанчето. И се кръсти. Затова Горанчето влезе в списъка „Магнитски 2“, а Борисов рече, че май не го познава.

 

Неуловим, недосегаем, недостижим е Баце, както биха се изразили с възхита негови авери. И безсмъртен, ще допълнят ГЕРБ-лели от 60 нагоре…

 

Млада нация са американците и не ги знаят още големите мурафети. Като навъртят 1340 годинки история, ще узреят за чалъми като „ги таковам с 200“ и „добре е да си прост“…

 

Бойко води здраво и на Путин. Руският президент местеше любовницата си Кабаева къде ли не, но в крайна сметка стана ясно, че тя с децата обитава луксозен имот в Швейцария. Показаха й, че е нежелана и тя бе принудена да се изнесе оттам.

 

Борисов обаче все още няма нищо общо с къщата в Барселона, с красивата бивша вече обитателка и детето й, за които се твърди… Слухове. Три години вече той и Гешев ни правят на маймуни с нелепи обяснения. И времето минава.

Ей такива работи.

 

Миролюб Радков

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 36| 18139 |02.04.2021 Баце е несменяем! – медии и социолози късат ризи, свалят гащи за последно . 60| 19707 |06.11.2020 Борисов: Ариведерчи, Доналд, Владимир и Хашим, аз оставам - народът ме иска . 7| 18279 |16.08.2017 Майки, пишете на Макрон и Тръмп, на Радев няма смисъл

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads