Реклама / Ads
12| 15466 |17.03.2017 ГЛАСЪТ

Е. Френкел: Битието определя съзнанието, нали проф. Константинов?

.
Едуард Френкел - ”дребен заядлив математик”...
Макар и рядко, някои математици доказват, че битието, а не науката, определят тяхното съзнание. Доказателство за тази теория е изявлението на големия български професор Михаил Константинов, че корупцията е безобидно нещо, а по-страшни са заплахите от Турция и бежанската вълна.
 
Това написа във Фейсбук математикът Едуард Френкел. Френкел е скромен учен и професор в Калифорнийския университет, САЩ. Тази теория, продължава преподавателят, обявена в публичното пространство на 18.03.2017 г. доказва, че защитата на партийни интереси е доходен бизнес, а не просто хоби. Ако твърденията на Константинов бъдат коментирани през теорията за линейните преобразования на векторните пространства, ще стане ясно, че финансите са ценност, а истината досадна подробност. Доказателство за това е изразеното преклонение пред писанията на Ахмед Доган, председател на някаква си партия, известна в България като ДС... или ДПС... нещо такова.

Както е известно, проф. Константинов е уважаван шеф на борда на държавната компания „Информационно обслужване”, а съпругата му е конструктивен служител в партийно-политическото предприятие-бижу Ръководство на въздушното движение (РВД). Дай Боже всекиму, както се казва.

Да защитаваш партията-кърмилница е логично в страна, в която можеш да спиш спокойно, без да ти е чиста съвестта. Този извод може да се приеме за български принос в математическото многообразие... Затова зареян във формули и теореми, проф. Константинов е изпуснал нещо важно: корумпираният за пари, власт и облаги би продал не само родината, но и майка си. Знаем го от историята за 1393 - 1397 година, същото е и днес.

 

Да обобщим по Константиновски: Доган (верен последовател на Левски) е супер, ДПС е супер, бате Супермен е супер, аз, проф. Константинов съм супер. Корупция няма. В България – не!

Битието определя съзнанието” е мисъл на Маркс. Знаят го дори в Пернишкия университет, известен по-преди като ПУТКА...

 

Едуард Френкел,

математик, на път да преосмисли

досегашния си живот

 

Задължителен коментар: Кой е тоя Френкел, бе! Руско еврейче, пристанало на американците, платено от враговете на бате Супермен. Бил новият Стив Джобс - ай сиктир...

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 21| 13963 |27.03.2024 Как падна Търновската крепост: Защо на харвардци не им се получи Win-Win стратегията за преговори? . 16| 8324 |24.03.2024 Манол Глишев: „Крокус“: поредният „Норд-Ост“? . 18| 8767 |22.03.2024 Копейките и готиното бъдеще без НАТО: Копайте, копайте, ние сме от отдел „Пропаганда“ . 39| 24096 |21.03.2024 Драги дами Габриел, Назарян, Сачева и Петкова, да поговорим откровено за мафията, а?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads