Реклама / Ads
72| 14936 |01.03.2021 ГЛАСЪТ

ГЕРБ тв пропагандата: по ленински - от дебили за дебили

.
Почват ни от сутринта...
Агитацията и пропагандата трябва да са центъра на нашата работа, - казвал Ленин. Е, ленинците в ГЕРБ сбъднаха заветите на вожда. От зори до мрак – неуморно и методично промиват мозъци.
 

Сутрешни блокове на т.нар. национални телевизии. По едно и също време, в продължение на 30 минути от екрана бълват пропагандно-политически послания Костадин Ангелов, здравен министър, Христо Терзийски, вътрешен министър и Румен Христов, лидер на СДС, прилепено към ГЕРБ. И тримата са кандидат-депутати от управляващата партия. И тримата ни убеждават, че живеем в герберски рай и ни чака светло бъдеще. Ако изберем тях, естествено. Няма алтернатива, - пени се седесара. Всички престъпления са намалели, разкриваме огромен процент, а служителите на РПУ се снимаха с мен и напечатаха календар! Браво Ристьо, много си печен! Ангелов е самия живот: Няма да жаля сили и средства в кампанията…

 

Ето къде било заровено кучето – няма да жали сили и средства. А средствата откъде са, господине? И как така няма да ги жалите? Само и само да станете от лекар политик?! Чрез нас да сбъднете болната си детска амбиция. Затова ли обичате да сте в джипката на Вожда? Ясно - за това!

 

Ленин вече го споменах, ред е на французина Жак Елюл, който описва видовете пропаганда.

 

По неговите критерии, тази, която ни стоварват на главите от ранна сутрин е вертикална. Това означава, че върхушката ни облъчва с пропаганда отгоре надолу чрез медиите.

 

Разбира се, не сме пощадени и от политико-социалната, социологическата, агитационно-интеграционната пропаганда. Тотален натиск до тотално побъркване и механично възприемане на информацията. Казано накратко: до дебилизъм.

Ние сме дебилите - те са лечителите. Те са достойните - ние боклуците. Те са заслужилите, а ние – негодните.

 

Тези наистина ли си вярват?

 

Емил Азар

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 58| 19985 |03.02.2021 ГЕРБ, размажете Радев с Деси и Спас, стига сте се нервили . 105| 31309 |21.01.2021 До 22,9-те процента, които ще гласуват за ГЕРБ . 84| 27086 |18.11.2020 Гербаджии, България не е ”Дейба майка им глупава”! Направете нужното . 72| 16788 |05.11.2020 Г-н Борисов, близки до ГЕРБ сайтове ли ви подават удобни фалшиви новини, бе?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads