Реклама / Ads
52| 36026 |29.07.2020 ГЛАСЪТ

Хора от ГЕРБ, Томиславе, вие деца и достойнство нямате ли?!

.
Това е вървяло преди 10 000 години...
След поредния запис нещата са в пропастта. Всички сме там, вече и небето не се вижда. Хора от ГЕРБ, няма да цитирам казаното, нито откъси. Чели сте го всички. Знаете за корупцията и краденето повече от всички нас, защото някои от вас са участвали, споделили са.
 

А и имате очи. Наясно сте също, че Шиши и Доган дърпат конците от задкулисието, а истински мутри са ударен отряд на властта по линия на рекета и превземането на чужди бизнеси. Стотици хора гният в зандана, защото са се откупували с милиони, но вече искат да им вземат всичко. И аз не ги харесвам, но да отговарят както е по закон. Не главният прокурор да ги инквизира. В последния запис премиерът ни сравнява с финландците, като поставя БГ (така нарича българите) много по-ниско от скандинавците. Може да е прав - вие от ГЕРБ все твърдите, че е прав за всичко, - затова ще дам един пример. По Нетфликс се излъчва финландски сериал DEADWIND, сюжетът е криминален, засяга темата за корупцията в правоохранителните органи и политиката. Става дума за присвояване на  20 000 евро и за конкуренцията между фирми за участие в строителството на тунел между Хелзинки и Талин – столиците на Финландия и Естония. За управляващите БГ това обаче не е никакво крими, а комедия за наивните представи на онези хора за корупцията…






Прочетохте как е наричан и псуван президента Радев, нали? И не е важно как се казва държавният глава, а отношението на висш политик, трети мандат министър-председател към институцията „Президент“. Не знам къде сте расли, как са ви възпитавали в къщи, къде сте учили, но в моето семейство подобни неща не са се чували. Нещо повече, казвали са ми, че трябва да уважавам честта и достойнството на всеки човек, а аз да защитавам своите по всяко време и навсякъде. Не е лесно, но у нас и у много мои приятели, познати и колеги бе и е същото. Шегуваме се, че сме от една кръвна група. Вие, хора от ГЕРБ, от коя кръвна група сте?


Томислав Дончев, вице-премиерът е роден в Габрово и там завършва Математическата гимназия. В семейството и училището ли го учиха да мълчи, когато отсреща се излива вулгарен водопад? Ако е така – да го заяви открито. Ако не е – да подаде оставка. Така стоят нещата с морала, ако това "нещо" все още става за ядене у нас.

Наистина ли сте готови да преглътнете всичко, само и само партийната ви върхушка да е на власт?





По площади и улици са хиляди млади и възрастни хора. На повечето от тях IQ е с пъти по-високо от това на много управници. Считате ли, че това е справедливо? Че е справедливо сговорът между Пеевски, Борисов и Гешев да превръща страна от ЕС в треторазрядна африканска диктатура?


Не ми отговаряйте. Но погледнете децата и внуците си в очите. Прочетете какво пише там.

 

Огнян Стефанов

 

П.П. Някой да каже на премиера, че военните пилоти ги взимат в гражданската авиация като топъл хляб. Обратното е изключение, ако въобще има такива примери.
 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 16659 |03.02.2020 Защо в записи с президента е важно съдържанието, а с хора от кабинета – не . 33| 16206 |22.12.2019 Къде са ви винкелите, бе хора, защо се оставяте да ви бият? . 28| 30794 |05.07.2018 В държава-кочина свинете се хранят с хора. Хензел и Гретел . 23| 25793 |13.12.2017 Когато на ограничени хора е дадена неограничена власт…

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads