Реклама / Ads
0| 48300 |09.06.2022 ГЛАСЪТ

Щурмът срещу властта продължава, лъснаха руските карти. Следете КПКОНПИ

.
Тази обич не е случайна... Източник: БГНЕС
Навремето легендарният шеф на ФБР Джон Едгар Хувър, посещавал периодично Конгреса. Когато някой конгресмен се увличал в лъжи и защита на тясно партийни интереси, той посягал към вътрешния си джоб и разпалелият се политик бързо се охлаждал. Хувър не се разбирал с главния прокурор и министър на правосъдието Робърт Кенеди, но двамата заедно създали закона РИКО, с който били ударени корупцията и мафията.
 

Ще разберете каква е връзката със сегашната ситуация у нас.

 

Първият открит масиран опит да бъде съборено правителството на Кирил Петков удари засега на камък. След демостративното оттегляне на Слави Трифонов и партията му управлението Петков не хвърли оставка, нито обяви разпускане на кабинета. Обратно – получи подкрепата на БСП и „Демократична България“, които изтъкнаха, че в тежка ситуация като сегашната, най-отговорното е да се работи срещу кризата.






Говорих с човек, който е част от правителството. Важна част. Попитах го дали оттеглянето на ИТН е политическо решение на една партия, подтикната от националните интереси или част от задкулисна схема. Отговори: Не е първото. След което посъветва журналистите да гледаме в посока работата на КПКОНПИ в близко бъдеще, както и избора на нов състав на Висшия съдебен съвет. Там е заровено кучето.

 

В пакета неприятности, които очакват водещи политици от управлението на Борисов, влизат още разследване на престъпленията около изграждането на Турски/Руски поток. Да, за престъления става дума!

 

Милиардите, потънали през строителството на пътища и най-вече на АМ „Хемус“. (Над 500 са страниците, описващи съпричастността на бившия премиер Борисов в тези схеми, които са били предоставени на коалиционните партньори, в това число и на ИТН…)

 

Истинско разследване на причините за фалита на КТБ и последвалото разграбване на активите на банката.

 

Разследванията за къщата в Барселона и пълното с пачки и кюлчета чекмедже на лидера на ГЕРБ.

 

Разследване на случая с демонстративната разправа с кметиците на „Младост“ Десислава Иванчева и Биляна Петрова.

 

Внимание: Разглеждане на всички сигнали и доказателства за неясните имотни придобивки на главния прокурор и жената, с която живее на семейни начала.

 

Още поне десет важни разследвания на колосални корупционни схеми са сред мотивите за фронталната атака срещу правителството.






Вече се внася проектозакона за промени в КПКОНПИ. Това ще покаже ясно позициите на партиите в парламента. Ще видим кой брани статуквото на живот и смърт и кой подкрепя истинска борба срещу корупцията. Всеки българин може да напише поне десет имена на политици, които трябва да станат клиенти на КПКОНПИ. Следете какво ще се случи с казуса, също и действията на Бойко Рашков.

 

Зад масираната атака прозират интересите на Кремъл. Уууу! – викат зависими политолози и руски агенти от всякакъв калибър и позиция – Това е теория на конспирацията. Този хор е мобилизиран отдавна и опитва да заглуши всеки опит да се повдигне завесата пред денонощните усилия на руското посолство в София да прокара идеята на Москва България да бъде превърната в тежък проблем за ЕС и НАТО.

 

В този смисъл е достатъчно да чуе човек Слави Василев, Татяна Буруджиева, Кънчо Стойчев, Харалан Александров и още неколцина, за да сглоби образа на евразийския тъмен облак, надвиснал над страната ни. И това не е теория на конспирацията, а реалност.






В България всички слухове в крайна сметка се оказват истина. В момента един такъв слух парализира от страх хора от т.нар. елит, които знаят калко са крали и мародерствали и как са продавали страната ни за милиони рубли, мъдро обменени в долари и евро.

 

Междувременно ще разберем дали решението на Слави Трифонов е високо патриотично или нещо друго. Това ще реши съдбата не само на ИТН…

 

Хамид Хамид и Йордан Цонев може би се радват прибързано.

 

Затова в началото разказах за Едгар Хувър.

 

Огнян Стефанов

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 67750 |08.06.2022 ИЗВЪНРЕДНО: Уплашени от съдебно преследване политици в преврат срещу властта. Слави си тръгва . 18| 22898 |07.10.2021 Имаме проблем: „Квотата“ за крадците във властта е 3,5 млрд, а те присвояват над 15! . 13| 16713 |24.05.2021 Годината е 2020. Един бос бяга в чужбина и започва да вади мръсното бельо на властта... . 62| 30720 |25.03.2021 Дадох ти генералските пагони, мога да ги взема - тайни преговори за властта

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads