Реклама / Ads
19| 13692 |22.01.2010 ИНТЕРВЮ

Адриан Лолов: Българските звезди са фалшиви, живеят в свят от лъжи

.
Адриан Лолов Източник: личен архив
Адриан Лолов е стилист и коафьор, посветил се на каузата хората да изглеждат добре от 25 години насам. Адриан Лолов е човекът, чиито дългогодишни клиенти са били Силвия Кацарова, Мария Капон, Анна Сендова, Мария Бонева, Драгомир Драганов.
 
Той е първият стилист, работил по имиджа на група “Кафе” по време на представянето им на музикалния конкурс "Евровизия" през 2005 г. Работил е и съвместно с дизайнерката Жени Живкова за едно от нейните модни дефилета. Днес, Адриан Лолов вярва, че хората се нуждаят от повече красота и повече любов, тъй като се изгубили своето истинско лице.

Интервю на Преслава Преславова

- От колко време се занимаваш с това да правиш хората красиви?

- Работя като коафьор и стилист от 1985г. Моят учител в добрия стил и вкус е Сашка Душкина. Моите клиенти винаги са били звезди от музикалния бизнес, и от шоу-бизнеса, при мен често са идвали и политици, техните съпруги, изобщо всякакви хора.

- Знам, че една от най-известните ти клиентки е певицата Силвия Кацарова. Според теб познават ли хората истинската Силвия Кацарова – такава, каквато е?

- Силвия Кацарова е много различна, разбира се, от публичния имидж, който сама си е наложила. Всички звезди са двулични, даже повечето не са с две лица, а с три лица – непрекъснато играят, влизат в роли – едни са в къщи, други са в салона при мен, трети са в обществото, четвърти са с журналистите, тотално различни са на сцената и така.

- Добре де, Силвия Кацарова не е ли откровена в общуването си с теб – все пак стилистът на една жена, на една звезда е нещо като нейн психолог?

- Да, аз обикновено влизам в ролята на “кошче за душевни отпадъци”, но не всички са искрени с мен. И Силвия Кацарова е фалшива, каквито са повечето български звезди.

- Само фалша ли ти прави впечатление в тези хора? Аз съм срещала в салона ти и други известни жени като Мария Капон, Анна Сендова – те също ли са различни в действителност?

- Като погледнеш един човек, той е отражение на своята вътрешна същност, на своя вътрешен мир. Да изглеждаш добре, да имаш добър външен вид не е достатъчно. Аз съм един от съоснователите на ЕНП и докато се създаде тази партия, ентусиазмът беше голям. После се създаде ЕНП, събраха се хората от там нататък никой нито те пита за нещо, нито се интересува от теб. Аз никога не съм ходил да хленча или да искам от някого услуга да ми помага за нещо – винаги съм разчитал на двете си ръце. И мога да кажа, че в това, което аз правя няма кой да ме бие в България до момента.

- Е, защо се получава всичко така у нас, малко самоцелно – ето твоя пример със създаването на ЕНП не излиза ли, че просто тази партия е създадена просто ей така, за имидж?

- Всичко в България се прави малко самоцелно или заради някакви интереси, в повечето случаи финансови. Парите обикновено са водещите.

- И при Силвия Кацарова, Анна Сендова и Мария Капон ли парите са определящ фактор за поведението им или има и нещо друго?


- Що се отнася до Силвия – нея навсякъде можеш да я видиш – и при ДПС, и при НДСВ, и при Капон, и при всички. Защото те й плащат и тя прави това, което искат от нея за пари – дори да й кажат: “Ще пееш в тая тоалетна, тя ще го направи, ако й платят за това.”




- Това, което си забелязал в нея и не ти харесва, как би я посъветвал да го промени?

- Трябва да промени душата си, а това е много трудно. Силвия винаги е демонстрирала, че уж е в час, че уж е запазила тази връзка с Всевишния. И двете с дъщеря й Теди са на мнение, че жената винаги трябва да е направена, да бъде честна, да обръща внимание на семейството и т.н. След всички тези твърдения, обаче и двете отиват и си намират нов любовник – и дъщерята, и майката. Силвия Кацарова дълги години си имаше по-младо гадже, а мъжът й – Милчо Кацаров, който е много готин я беше отсвирил, беше я оставил да си прави, каквото си иска. И Теди Кацарова, и Силвия Кацарова живеят в един омагьосан свят от лъжи.

- При Мария Капон и Ана Сендова не стоят ли нещата малко по-различно, те все пак не са от шоу-бизнеса, а са сериозни дами със статут в обществения и политически живот?

- Аз уважавам Мария Капон, тя е умна жена, има качества. Но и тя е сред тези, които са готови да продадат душата си, за да бъдат в елита. Има една нишка, минаваща през сърцето и душата ни, която е връзката с Господ Бог. И тези жени са я скъсали, стъпкали са я, забравили са за нейното съществуване и са застанали срещу природата. И това няма как да не се отрази на външния им вид, защото отмъщението на природата не закъснява – днес Мария Капон е с наднормено тегло от нерви, от стрес, превърнала се е в един болен човек. И аз съм убеден, че тя се измъчва вътрешно, сигурен съм в това. И на всички ни е ясно защо го правят, но този път те сами си го избират. При Ани Сендова нещата са по-различни – тя е един много добър човек, но е подтискана от мъжете си, а да те тъпчат е много страшно нещо. Колкото и да е добро едно куче, когато го настъпиш по опашката и го притиснеш в ъгъла, то посяга да хапе, колкото и да е добро.

- Тези всичките известни жени, докато ти бяха клиентки научиха ли нещо от теб – успя ли да им внушиш малко стил, малко вкус към красотата?.

- За мен винаги най-важна е била косата на една жена - тя е антената към всичко останало. Аз имам някаква енергия, която когато дойдат да ги правя, ги успокоява. Това моят начин да привличам клиенти, защото, когато те седнат на стола – огледалото е сцената, аз съм актьорът и накрая се получава контакт и те го усещат, аплодират ме, гласуват ми доверие. Но това трае само, докато излязат от салона и скочат отново в кюпа, навличайки другата, фалшивата маска.

- А ти научи ли нещо от общуването с тези известни жени?

- Аз научих, че хората идват и консумират енергия. На мен през всичките тези години не ми пречеше, че те идват да консумират моята енергия. Но в същото време научих много неща. Аз не мога да стана по-лош, защото не искам да се променям. Вътрешният ми мир е добре и аз се харесвам такъв, какъвто съм. Аз не се вълнувам от клюкарски истории, но ме измъчва това, че когато гледам тези жени как се пласират в обществото ни, те представят себе си за други. Натъжава ме лицемерието им. Според мен е много по-честно да се опитат да бъдат себе си.

- Имат ли вкус българските звезди, имат ли усета към добрия стил?


- Не. Единствената звезда в родния шоу-бизнес, която има вкус е Лили Иванова. Каквото и да правят, каквото и да говорят за нея, не могат да стигнат нейното ниво.



- А жените от политическия ни елит умеят ли да се обличат и да изглеждат добре? Вече като че ли се забелязва известна промяна към вкус и стил в тези среди...

- Преди около две години ми предложиха подобна идея, защото доколкото знам така е в Брюксел – там имат стилист, който ги учи как да се гримират, как да се обличат. Но за съжаление това си остана само идея. И тук не става дума само за прически, а цялостен стил и поведение, за да не се получават смешни гафове, на които често сме свидетели в родната действителност.

- Какъв би бил твоя съвет към всички хора, не само звезди или известни личности, които биха искали да изглеждат добре?

- Бих им казал да не забравят, че са хора преди всичко, че са смъртни. На човек му трябва много малко, за да бъде добре, да се чувства добре – всичко останало е в повече и е излишно.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 14736 |02.01.2010 Бриана: Много звезди живеят със заеми . 9| 7339 |31.07.2009 И. Владикова: Българските политици да мислят за българските деца и вън от България . 11| 8893 |15.05.2009 Звезди от Ахат: Младите деградират, защото са отегчени . 4| 8904 |14.05.2009 Кл. Петров: Българските производители тепърва ще се сблъскат с продуктовата сертификация

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads