Реклама / Ads
1| 13811 |05.02.2010 ИНТЕРВЮ

INNA: Балканците можем да побеждаваме

.
Инна
В момент, в който новоизгрялата световна звезда INNA е оглавила всички класации на денс музиката в Америка и Европа, красивата румънка показа уважението си към българската публика и отдели от времето си за читателите на frognews.bg
 


Интервю на Милан Николов



-Инна, миналата година бе доста добра за теб. Сега си популярна в целия свят. Очаквала ли си да постигнеш такъв успех?


Никога не съм го очаквала, но това е страхотно чувство, аз съм много щастлива, че мечтата ми е изпълнена. Всъщност това беше една отлична година за мен, но не е само моя заслугата. Благодаря на всички фенове, на моя мениджър и на продуцентите ми, както и на момчетата от Play & Win, които също имат заслуга за този успех.

- Много хора не знаят дали това е истинското ти име или е само псевдоним на изпълнител?


Не, моето име е Елена Александра Апостолеану, но артистичното ми име Инна е много скъпо за мен, така ме наричаше дядо ми, който за съжаление вече не е между нас.

- София е градът, където започна кариерата ти извън Румъния. С какви чувства остана към страната ни?


Ние направихме няколко концерта в София и винаги ме приемаха много добре. Изобщо няма да преувелича, ако кажа, че при вас съм се чувствала като у дома си. Винаги бих идвала с голямо удоволствие в България.

- Надяваше се, да си след първите 5 на вота за наградите на MTV, но не успя да се наредиш там. Трудно ли е за изпълнител от Балканите да се конкурира с големите звезди?

Не е чак такова разочарование за мен, че не се вредих в петте най-големи изпълнители. Не мисля, че за изпълнителите от Балканите е трудно да печелят. Ето, Манга., която е една формация от Турция, победи тази година, заради което аз много се радвам. Може догодина да спечеля аз, кой знае?

- Какво ти е мнението за Евровизия? Вие румънците имате успех и традиции в този конкурс. Реален ли е или има страни, които са фаворизирани?

Не знам, не съм заинтересована за този конкурс, имам други приоритети в кариерата ми, може след време да реша да участвам.

- Румънската музика постигна големи успехи по света, ваши групи и изпълнители превзеха всички класации не само в Европа. Със сигурност познаваш и нашата българска музика, защо при вас успехът е по-голям? Къде е тайната на тези постижения?

Хората, които правят музика в Румъния разбраха какво се иска и го направиха. Много съм доволна какво се случва, но със сигурност има още доста работа, за да може румънската музика да стане доминираща.

- В твоята страна е много популярна музиката Манеле, изпълнявана от роми, от която се печелят много пари. Знаеш ли, че и у нас имаме подобно звучене, което наричаме чалга, но се изпълнява не от цигани, а от красиви млади жени? Имате ли война между стиловете, между поп музиката и ромската?


Да, съществува война, но аз не съм запозната много с този феномен, защото този тип музика аз не го харесвам, но всеки има право да слуша такава музика, каквато му харесва.

- Ти стана доста популярна, промени ли се с нещо характерът ти от тези успехи?


Нормално е да се промениш, когато ставаш популярен. В такъв случай трябва да започнеш да се грижиш повече за визията си.

- При много звезди, когато постигнат големите успехи, започва нещастие в любовта. При теб как стоят нещата в този план?

Изключително съм щастлива. Имам връзка от доста дълго време и съм напълно радостна в това отнощение. Дори смятам, че успехът ми в кариерата се отрази още по-добре на моя личен живот от тази гледна точка в моя случай.

- Виждаме една много красива изпълнителка от телевизионния екран, която пее хубаво, какво не знаят феновете ти за теб?

Няма какво толкова особено да кажа. Напълно нормална личност съм си с обикновените хобита. Харесва ми да гледам филми, да се разхождам, да се занимавам с моето куче Бобо. Не е нищо необичайно личният ми живот, като всички други е.

- Понеже в България имаш много фенове, какво ще им кажеш чрез сайта ни?


Винаги ще идвам с голямо удоволствие в страната ви. Винаги съм пяла пред вас с великолепно чувство. Давам една голяма целувка с любов на всички българи.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 28| 12800 |04.02.2010 Октай: Конспирация готви края на ГЕРБ . 10| 9032 |03.02.2010 Т. Петков: Неясната подкрепа за ГЕРБ рискува да обезличи СДС . 4| 10650 |03.02.2010 Свилен Овчаров: Партиите в България са против ГМО . 6| 10917 |02.02.2010 М. Незалзов: Срам и болка за България е гражданството

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads