Реклама / Ads
20| 9370 |29.07.2011 ИНТЕРВЮ

Ив. Крайчовски: Който не е с нас, не е на себе си

.
Бас китаристът от ФСБ прави коалиция със Светльо от Хиподил
 

интервю на Васил Василев

- Г-н Крайчовски, честита президентска кандидатура!

- Това не е за честитене!

- Защо в България не е за честитене да си кандидат-президент?

- Защото тази моя кандидатура е едно предизвикателство към т.нар. политическа класа у нас. Нека да знаят, че ако се заемем по-сериозно с предизборната кампания, ще спечелим вота! Никой няма да има шанс срещу нас, защото идеите на Бирената партия са крайно либерални и имаме толкова много симпатизанти, че ще ги размажем!

- В борбата за „Дондуков”2 ще трябва да се конкурирате с ваш колега – Светльо Витков. Няма ли опасност да отнеме от електората на Бирената партия?

- Светльо ми е приятел и дори съм му предложил да се коалираме и до последно да не казваме кой ще е вицепрезидент и кой президент, както е модерно в момента да се прави. Все още чакам официално да ми съобщи какво мисли по въпроса. Ние ще направим коалиция на гражданското общество, което постоянно трябва да диша във врата на политиците. Не може постоянно да се занимаваме с разни ренегати, сурогати и други „гати”.

- Какъв ще е девизът на кампанията ви, някои уволняват премиери, други строят нова България?

- Нашият девиз е „Ти кого почерпи днес”, а слоганът – „Който не е с нас, не е на себе си”.

- Какво е посланието ви към гласоподавателите?

- Посланието ми съвпада с последната фракция, която учредих в партията като член на политбюро и като официален говорител - „Клуб на джентълмените”. Ще настоявам за човечност – да си казваме „добро утро” и „добър ден”, да подаряваме цветя на дамите. Опитвам се да предизвикам моралните устои, които са позабравени.

- Плашите ли се от останалите мераклии за „Дондуков”2?

- С някои от тях се познавам отдавна, като с Кунева например. С адаша ми Ивайло Калфин сме изпили толкова много мастика по къмпинги и заведения, че няма какво да ме плаши в него. Той е ерудит и технократ. Нека да видим най-важната кандидатура – тази на ГЕРБ. Инак, засега мисля, че имам равен шанс с всички останали кандидат-президенти.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 22| 12242 |17.01.2011 Адв. Х. Хараламбиев: Защитавам П. Стоянов, който ми е бил опонент . 31| 19780 |10.12.2010 Денди: Нашенският политик е най-често плебей, който се мисли за плейбой . 24| 17556 |05.11.2009 Бях първият, който видя новината, че Тодор Живков е освободен от поста си . 14| 9096 |28.08.2009 Емил Хърсев: Който пипне плоския данък, ще разбие финансовата система

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads