Реклама / Ads
4| 3707 |01.11.2021 ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ ноември 2021

“Демократична България” поиска оставката на кмета на Пазарджик

.
Антоанета Цонева, Христо Иванов Източник: БГНЕС
“Демократична България” иска оставката на кмета на Пазарджик Тодор Попов, стана ясно от изявлението на съпредседателя на обединението Христо Иванов и водача на листата в 13 МИР Антоанета Цонева.
 

“Оставка за Тодор Попов! Нито един български кмет не може да се поставя над закона. Освен ако не си е повярвал, че има чадър от прокуратурата, полицията или Делян Пеевски”, заяви Цонева във връзка със скандала с Тодор Попов, който преди дни е отказал да даде проба за алкохол и наркотици при полицейска проверка.

 

“След това, което се случи хората казваха, че “значи има надежда”. Да, има надежда. България трябва да бъде страна в която няма недосегаеми. Затова се борим от “Демократична България”, добави тя.

 

Христо Иванов допълни, че мафията трябва да бъде откъсната от властта, за да спрат кражбите и източването. Според него формулата  е да не се допускат гласове за Пеевски и кметовете, които са близки до него.

 

“Да възстановим институциите и тогава България ще има растеж. Тогава ще има развитие и свобода. Страната ни може да направи истински скок в своето развитие. Но тя започва от едно - нито глас за Пеевски и неговия обслужващ персонал, какъвто е и кметът”, допълни той.

 

Цонева допълни, че в многобройните си срещи с хората е установила, че търпението към мафиотския модел на управление на България е изчерпано. 

 

“Срещнахме се с различни хора -  хора, които живеят трудно и такива, които имат бизнес. Но това, което виждаме е, че търпението е изчерпано”, каза Цонева, която обикаля изборния регион с брандиран кемпер на “Демократична България”.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2907 |01.11.2021 Христо Иванов в Пловдив: “Демократична България” е част от промяната още от самото начало . 2| 2912 |30.10.2021 ”Демократична България” се ангажира с проблемите на българите в Босилеград . 1| 3009 |28.10.2021 “Демократична България” ще си партнира със строителната камара по важните за строителния отрасъл теми . 0| 2778 |28.10.2021 Владимир Маринов, ”БСП за България”: Само действащ парламент и редовно правителство могат да вземат очакваните от обществото решения

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads