Реклама / Ads
0| 2882 |01.11.2021 ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ ноември 2021

Христо Иванов в Пловдив: “Демократична България” е част от промяната още от самото начало

.
Христо Иванов Източник: БГНЕС
“Демократична България” не само беше част от промените в България в последната година, но тя беше в основата й, заяви съпредседателят на обединението Христо Иванов по време на предизборна обиколка в Пловдив и Пловдив-област.
 

“Много хора говорят за промяната. Ние от “Демократична България” бяхме в тази промяна от самото начало, някои казват дори че ние я започнахме. Затова ни дайте доверие, за да можем да я доведем до резултат”, каза Иванов, който е водач на листата в Пловдив-град.

 

Той призова хората да гласуват за “Демократична България” като най-последователната политическа сила в задаването на темите за развитието и модернизирането на страната. Иванов подчерта, че е важно гласуващите да обърнат внимание и на преференциите в листите.

 

“При нас преференции се използват. Огледайте листата и си изберете кандидат, който най-много съответства на вашите цели. Поставете му задача, защото нашите хора са на улицата. И гласувайте”, заяви той, като подчерта, че екипът в Пловдив и областта има ясни решения за проблемите на региона тъй като хората в листите са местни.

 

Съпредседателят на “Демотракична България” Атанас Атанасов добави, че приоритет за “Демократична България” е стабилно мнозинство на партиите на промяна в следващия парламент, което да излъчи правителство.

 

“В това правителство не трябва да участват ДПС и ГЕРБ. За нас това е твърда червена линия. Тези, които през последните 12 години разпределяха обществените поръчки е крайно време да отидат в опозиция”, каза той.

 

Водачът на листата в Пловдив-област Велизар Шаламанов каза, че каузата му вече повече от 40 години е в отбраната да се завърши процеса на превъоръжаване, на трансформиране на отбранителната индустрия.

 

“Но да не го правим като самоцел, а като база за самочувствие. База за това да имаме засилени връзки с нашите партньори. Да постигнем технологично обновление”, допълни Шаламанов.

 

Издателят Манол Пейков, който е под номер 2 в листата в Пловдив-град, заяви, че неговата амбиция е Пловдив да стане най-доброто място за живеене в България.

 

“Пловдив е един топъл и вълнуващ град. И ако София е столица на капитала и политиката, то Пловдив неслучайно се смята за столица на културата”, завърши той.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3106 |31.10.2021 Христо Иванов и Стефан Тафров: Магистралата Русе - Велико Търново е наш приоритет . 0| 2945 |31.10.2021 Христо Иванов: Трябва да се погрижим България да е най-доброто място за децата ни . 1| 3238 |30.10.2021 Христо Проданов, БСП: Някои непочтени ще издават лиценза за почтеност на всички останали . 1| 3186 |29.10.2021 Христо Иванов: Решението на ЦИК да се броят разписките може да доведе до срив в отчитането на изборите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads