Реклама / Ads

2| 3966 |26.03.2021 ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021

14 партии и организации изненадващо подкрепиха БСП за изборите

.
Източник: БСП
България е на кръстопът – дали да продължим да сме най-бедни и първи по смъртност, или да възстановим държавата, каза Корнелия Нинова по време на подписването.

„Благодаря ви, че сме заедно в момент за предизвикателство за всички нас. България е изправена на кръстопът. Предстои важен избор - дали да продълим по старому след 11 години управление на ГЕРБ и Борисов, който ни постави на последните места по всички места, но и на първите места по смъртност, по бедност, по неравенства и по корупция.

 

 Изборът днес е важен дали да продължаваме по този начин или да започнем възстановяване на българската икономика, на българското земеделие, на българската култура и духовност. Да гарантираме на всеки достъп до здравеопазване, където и да се намери в България. Да възродим българското самочувствие. Това е изборът днес пред нас.” Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова на подписването на споразумения за сътрудничество между левицата и други партии и движения. Тя благодари на всички присъединили се към каузата  на БСП за честни избори.

 

„Никой не може да се справи сам в тази криза, затова обединението ни днес е изключително знаково и важно – да съберем всички честни, почтени хора, които искат промяна. Да им подадем ръка на тези, които в момента се чувстват уплашени и да ги освободим от страха.” подчерта Нинова. Тя обърна внимание на присъстващите,че  последното оръжие на управляващите е всяването на страх, на апатия, на намаляването на избирателната активност, към което всички .трябва да се противопоставим. „Нека призовем всички – смело, свободно, честно да излязат да гласуват.”, апелира лидерът на БСП.

 

„Подписваме споразумението  тук по две линии – подкрепа в политиките и подкрепа за честни избори. Вчера подписахме с 5 организации, днес с още 9. Ще продължим и другата седмица – тоест ставаме все повече тези, които обединяваме усилията си за промяна, стабилността и сигурността, която искаме да дадем на българския народ.”, посочи председателят на българските социалисти.

 

На  срещата представителите на другите партии и движения споделиха тревогите си за бъдещето на българия и важността на предстоящите избори като последна надежда за страната ни.  Лидерът на БСП обясни, че всички тези  въпроси  може да се даде обобщаващ отговор: При управление на БСП няма да се краде и ще има държава. Повече държава в ключови сектори за развитието на България – здравеопазване, образование, енергетика. Без да се краде и влезе ли държавата си в ролята, която трябва да има, всичко останало можем да решим. Имаме нужната воля, експертност, разум и честност.”, заяви Корнелия Нинова.

 

Нинова подчерта, че БСП си е поставило за задача да гарантира честността на вота.  „Ние ще бъдем гарант за честния вот. Вярвам, че обединени можем да се справим. И на добър час на всички. Вярвам в победата на  На 4-ти,4-ти с номер 4 в бюлетината.”, завърши Корнелия Нинова.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 2| 2748 |26.03.2021 Анна Славова: Родителите на деца в яслена възраст, за които няма места, да бъдат компенсирани . 13| 2760 |26.03.2021 Цветанов и Вълнев във ВТУ: Университетски кампуси ще осигурят достъп до качествено образование на хората във всички части на страната . 11| 2751 |26.03.2021 Павел Вълнев: Щом мога аз, можеш и ти . 2| 4570 |26.03.2021 Крум Зарков: ГЕРБ се опитват да подкопаят доверието в изборния процес

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ