Реклама / Ads
4| 2993 |29.09.2021 НОВИНИ

Корнелия Нинова: Тръгваме към изборите с увереност и чувство на отговорност

.
Изявление на лидера на БСП Корнелия Нинова при регистрирането на коалиция ”БСП за България” за предстоящите избори:
 

"Регистрирахме 9 500 подписа. Тръгваме на тези избори с увереност и чувство за отговорност - увереност, че промяната ще стане и отговорност, че трябва да дадем стабилност  на България и сигурност на народа си в тези тежки времена, които се задават. 

 

И в последния парламент ние бяхме фактор на диалогичност, стабилност, спокойствие и сигурност. Чувстваме тази отговорност и ще бъдем такива и за напред. Готови сме и за промяната, защото 5 години я изстрадахме, водихме последователно битки за промяната на стария модел. Започнахме от себе си, вътре в партията, за да покажем, че можем да направим такава и в държавата.

 

За президентските избори имаме своето решение. Подкрепяме президентската двойка на Румен Радев и Илияна Йотова, включихме се и в Инициативния комитет.

 

За парламентарните избори продължават срещите с областните структури, които започнахме преди два дни. Обсъждаме с тях техните идеи и предложения. Така в екип ще вземем решенията и за подреждане на листите и водачите, за да можем да работим спокойно и през кампанията и да няма противоречия в структурите и между структурите и националното ръководство.

 

Целта ни винаги на едни избори е победата, но има и друга по-сериозна цел след това - да съставим стабилно правителство, редовен кабинет, който да се заеме с проблемите, които ни заливат от всякъде. Сигурни сме, че и в следващия парламент правителство без БСП не може да бъде създадено. За това осъзнаваме своята отговорност. Не можем и след тези избори да изпратим хората пак да гласуват.

 

И с новия политически проект, и с останалите партии сме готови на разговори, след като видим техните програми и приоритети. Нашият критерий ще бъде кой поставя националния интерес и добруването на българския народ пред личния си интерес, постове и пари. 

 

Пожелавам на всички участници в тези избори смислен дебат за интересите на България и на народа ни".

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3379 |28.09.2021 Нинова: Предлагаме 4 конкретни мерки, които ще доведат до намаляване на цените за домакинствата . 1| 2962 |27.09.2021 Корнелия Нинова поздрави германските социалдемократи за победата им на изборите . 7| 3010 |22.09.2021 Нинова: Независимостта е преди всичко отстояване на националния суверенитет . 7| 3034 |21.09.2021 Корнелия Нинова: Ние сме подготвени, предвидими, консолидирани. Знаем какво трябва да се направи и как да се направи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads