Реклама / Ads

5| 3579 |01.04.2021 ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021

Джема Грозданова: До гражданина за европейско развитие на България, водач на листа в 24 МИР в София

.
Уважаеми господин министър, докладите за практиките по правата на човека са ежегодни публикации за условията на правата на човека в страни и региони извън Съединените щати, упълномощени от американското законодателство да се представят ежегодно от Бюрото за демокрация, права на човека и труда на Държавния департамент на САЩ до конгреса на САЩ.

Докладите обхващат международно признати индивидуални, граждански, политически и работнически права, както е посочено във Всеобщата декларация за правата на човека.

Първият доклад е подготвен през 1976  и издаден през 1977 г.

 

Не може да твърдите, че поради неяснота в източниците не можете  да коментирате съдържанието на доклада. Това е обидно за аудиторията. А съдържанието е твърде неприятно за България. Обидно е също твърдението, че Механизмът за сътрудничество и проверка на Европейската комисия  е приключил за България. МСП не е свален от ЕК, защото няма решение на Европейския съвет. Това е манипулация, която се чува от всички, които са наясно с процедурата.

 

Не е добре обаче, тези неистини да се говорят от човек, който е информирана личност, юрист, за който думата легитимност трябва да означава нещо и който води листата в 24 район в София. Десният район в София, в който гласуват информирани хора. Бихте могли да подведете  и манипулирате, но когато претендирате за обективност и персонална ангажираност към европейското развитие на България запазете поне личното си достойнство. Може би очаквате признание за лоялност?

 

Резултатите от тази лоялност са, че децата ни се лутат и не могат да решат кое е правилно и кое не, кое е добро и кое е зло? Как и колко да учат и да работят, за да успеят? Нужно ли е изобщо да го правят, като виждат кои и как успяват?

 

На тези  въпроси трябва да отговорим в неделя. Без повече да заблуждаваме децата си.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 23| 2686 |31.03.2021 Д-р Джема Грозданова: Републиканци за България ще влезе в парламента и ще работи за геополитическа стабилност в България и региона . 16| 3179 |20.03.2021 Д-р Джема Грозданова: Не виждам бъдеще за България извън ЕС . 7| 2812 |16.03.2021 Джема Грозданова: Какво загуби България от липсата на лидерство? . 7| 2695 |13.03.2021 Д-р Джема Грозданова: Възстановяването на икономиката е свързано с ваксинирането

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
БЛОГОВЕ