Реклама / Ads
7| 3867 |06.03.2021 ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021

Гюнай Исмаил, областен координатор на Републиканци за България в Шумен: Феодалите на ДПС станаха и на ГЕРБ

.
Гюнай Исмаил
Феодалите на ДПС станаха феодали на ГЕРБ. Това коментира в предаването „Алтернативата“ с Генка Шикерова областният координатор на Републиканци за България Гюнай Исмаил от Шумен, който миналата година напусна ГЕРБ, поради явното съглашателство на управляващата партия с ДПС.
 

„През 2009 г. ние започнахме опити да променим ситуацията в смесените региони, но от една-две години насам, стана по-лошо. Примерът е Бейзат Яхя, който стигна до такава наглост, че сложи сина си втори в листата на ГЕРБ за област Шумен“, коментира в ефира Гюнай Исмаил.

 

„Те до вчера колеха и бесеха като депесари, сега правят същото, но вече като гербаджии. И стана по-лошо. Ако преди, ДПС контролираше и затваряше основно български турци в смесените региони, сега тези, същите депесарски кадри, контролират българи и цели общини, които нямат компактно мюсюлманско население“, разказа той.

 

Как може управляващата партия да няма свой представител в Народното събрание от областния център Шумен, запита Гюнай Исмаил: „Кого ще представлява този човек? По този начин ръководството на партия ГЕРБ не само предава, но вече се и подиграва със своите членове. Градът на учителите Шумен няма да има свой депутат!? Това, че министърът води листата е просто схема, измама, за да се пробута по-лесно синът на феодала Бейзат, който е втори“, категоричен бе Исмаил.

 

„Бейзат Яхя е човекът, който разпределя порциите в нашия регион“, обясни интервюираният. По думите му Яхя е най-близкият до премиера, който казва какво да се случва по места и е наричан от всички „ага“, точно, както и Ахмед Доган, разказа областният координатор на Републиканци за България в Шумен.

 

Още от ПП "Републиканци за България" ще откриете на сайта.


Както и във Facebook страницата на партията.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 3567 |06.03.2021 Иван Анчев представи в Перник кандидатите за народни представители от Републиканци за България . 9| 3424 |06.03.2021 Д-р Джема Грозданова: Електронното управление е мярката срещу корупцията . 9| 3947 |05.03.2021 Цветан Цветанов: В страната ни трябва да бъде въведено електронно управление . 8| 5031 |05.03.2021 Избори 2021: Въпроси и отговори

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads