Реклама / Ads
0| 3210 |13.03.2021 ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021

Републиканци за България - Ловеч представиха кандидатите си за депутати

.
Структурата на ПП ”Републиканци за България” в Ловеч представи кандидатите за народни представители и официално откри офиса си в града. ”Предизборната кампания вече е в ход. Удоволствие е да се срещна с гражданите на Ловеч и областта и да обсъдим конкретни стъпки, мерки и цели за бъдещото устойчиво развитие, не само на местно ниво, но и национално”, заяви Надя Бонева, водач на листата за Ловешка област.
 

Тя благодари на кандидатите за народни представители и цялата структура на Републиканци в област Ловеч за доверието и изразената подкрепа.

Надя Бонева е магистър по „Право“, експерт в Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред, работила е в Народното събрание от 1992 г. до момента, на различни ръководни длъжности, съдебен заседател е в Софийски районен съд.

"Провеждаме много срещи с представители на различни организации и граждани. ПП "Републикаци за България" има ясна и точна управленска програма за бъдещето на страната и се стремим да запознаваме с нейните акценти", сподели Виктор Таслаков, областният координатор и втори в листата с кандидат-депутати.

Виктор Таслаков е с магистратури по мениджмънт и културен туризъм, има специализации в областта на публичната администрация, човешки ресурси и европейски политики. Заместник- областен управител е на област Ловеч в периода 2003-2009. Бизнесмен и председател на УС на Спортен клуб по фехтовка.

В листата на "Републикаци за България" за Ловешка област са още:

Красимира Пъдешка-Аманфо, магистър "Счетоводство и финансов контрол". Допълнителни обучения и практики в журналистика, реклама, връзки с обществеността, дългогодишен журналист в телевизия "Оптиспринт";

Силвия Ангелова – Магистър Индустриален мениджмънт. Технически сътрудник, управител склад.

Галина Джамбазова - завършва магистратура "Мениджмънт и маркетинг" в Университета за национално и световно стопанство. От 13 години работи в банковата сфера като регионален мениджър за област Ловеч.

Цветомир Пейков –бакалавър „Туризъм“. Опит в областта на търговията и административното обслужване.

Радко Радков – Магистър по международни икономически отношения. Опит в областта на търговия и транспорт.

Добри Якимов – Средно специално образование. По професия техник, в момента се занимава с животновъдство

Велина Генчева – Магистър инженерна логистика, с опит в областта на supply chain, транспорт и логистика, корпоративни комуникации.

Мария Павлова – завършила ТУ – Габрово. Специализации в областта на човешките ресурси, комуникации и връзки с обществеността, държавна власт, административен мениджмънт

Вашите въпроси, идеи и предложения може да споделите и на страницата във фейсбук на Републиканци за България – Ловеч.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 21| 9243 |13.03.2021 Петър Kънев: Само БСП може да отстрани ГЕРБ от властта. Разпиляването на гласовете е вредно за България . 9| 3565 |12.03.2021 Чавдар Маринов: От Републиканци за България питаме какво постигнахме в българското земеделие . 11| 3805 |12.03.2021 ПП „Републиканци за България” даде старт на предизборната си кампания в Благоевград . 5| 3598 |12.03.2021 ПП „Републиканци за България“ – Кюстендил сигнализира за замърсяване с отпадъци

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads