Реклама / Ads

8| 2654 |09.03.2021 ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021

Републиканци за България в София-област стартираха онлайн приложение за връзка с граждани

.
Източник: ПП „Републиканци за България“
Интерактивен метод за онлайн връзка с възможно най-много граждани, пуснаха от листата на ПП „Републиканци за България“ София-област.

Целта на Републиканци за България е, както да осъществят своеобразно допитване за нагласите на хората в областта и техните очаквания от следващото управление, така също и да идентифицират реални и конкретни проблеми, с които те се сблъскват. „Какво искате да се промени в мястото, където живеете?“, е един от въпросите в онлайн формуляра.

 

Наред с локалните проблеми, жителите на София област имат възможността да подредят по важност, според собствените си виждания, основните приоритети в държавното управление.

 

Иновативният електронен формуляр може да бъде открит през Фейсбук страницата на областната структура на Републиканци за България в София-област. В онлайн приложението на Републиканци за България, е достъпна и интерактивна карта на региона.

 

Иновативният електронен формуляр за връзка с водача на листата Чавдар Маринов е достъпен също така чрез QR код, или посредством линка.

 

Иновативният електронен формуляр за връзка с областния координатор и втори в листата Мартин Асенов е достъпен също така чрез QR код, или посредством линка.

 

Наша основна цел е не само подобряване на социално-икономическата структура на всички населени места от София-област, но и прекратяване на негативната тенденция за превръщането на Софийското Околовръстно шосе в разделителна зона, КОЯТО ОПАСВА СТОЛИЦАТА!

ТОЗИ ПЪТ ТРЯБВА да бъде пресечна точка на социално и икономическо партньорство.


Повече информация ще откриете на сайта на ПП "Републиканци за България".

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 4| 3279 |09.03.2021 Листата с кандидати за народни представители на ПП ”Републиканци за България” в София - област . 6| 2559 |09.03.2021 Огнян Ценков, Републиканци за България-Видин: Ясни правила и електронна система за бизнеса, за да се избегнат корупционните практики . 9| 2723 |09.03.2021 Сигнал за драстично нарушение на Изборния кодекс в Ямбол внесоха от „Републиканци за България” . 4| 2632 |08.03.2021 Навръх 8 март, Цветан Цветанов и кандидати от листата на Републиканци за България усмихнаха десетки дами в Горна Оряховица

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ