Реклама / Ads
1| 3155 |21.03.2023 ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2023

Георги Първанов в Бургас: Фундаменталната работа на „ЛЕВИЦАТА!“ е насочена към възстановяване на държавността и диалога между институциите

.
Бургас
Фундаменталната работа на „ЛЕВИЦАТА!“ е насочена към възстановяване на държавността и диалога между институциите, каза в Бургас президентът Георги Първанов (2002-2012) и заяви безапелационната си подкрепа за листата на формацията в морския град, водена от легендарния Антон Коджабашев. В израз на пълна подкрепа там бе и лидерът на новото гражданско обединение „Бург“ Живко Табаков.
 

„Важно е държавата да бъде възстановена като регулиращ фактор. Важно е да я има държавата“, категоричен е президентът. Днес политическата игра е станала доста подла и е време за промяна“.


Георги Първанов е категоричен, че „ЛЕВИЦАТА!“ има решаваща роля новото управление на България, като балансьор, който да даде нормален тон за комуникация в пленарната зала.


По отношение на конфликта между Русия и Украйна Георги Първанов отново подчерта позицията на „ЛЕВИЦАТА!“ – незабавно примирие и начало на мирни преговори между воюващите страни. Президентът е категоричен, че България не трябва да допуска изпращането на наши войници на фронта и задължително трябва да запази своя неутралитет.


Георги Първанов призова бургазлии да подкрепят „ЛЕВИЦАТА!“ с гласа си за № 14 на предстоящите избори.


Кандидатите на „ЛЕВИЦАТА!“ в Бургас днес се срещнаха и със съмишленици в Каблешково и Карнобат където получиха подкрепата на карнобатския кмет Георги Димитров.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3182 |19.03.2023 Президентът Георги Първанов в Радомир: „ЛЕВИЦАТА!“ ще върне ролята на държавата . 7| 3405 |12.03.2023 Георги Кадиев: В Следващия парламент„ЛЕВИЦАТА!” ще направи закон за работа на„Марица Изток”, закон за ограничаване на надценките на хранителните продукти и закон за свръхоблагането в секторите, в които има свръхпечалби . 2| 3668 |08.03.2023 „ЛЕВИЦАТА!“ представи листата си за парламентарните избори в Перник, водена от Петър Първанов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads