Реклама / Ads
4| 3100 |30.03.2023 ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2023

Като символ на мира „ЛЕВИЦАТА!“ пусна 14 бели гълъба в небето на Пловдив - ЗА мир, ЗА разбирателство, ЗА спокойствие и просперитет за България и българите

.
Като символ на мира „ЛЕВИЦАТА!“ пусна 14 бели гълъба в небето на Пловдив Източник: БГНЕС
На площад ”Съединение” в града под тепетата кандидатите за народни представители, ръководството, активът и симпатизанти на „ЛЕВИЦАТА!“ отбелязаха финала на надпреварата за „Дондуков“ 1, като олицетворение на девиза „Съединението прави силата“.
 

Като символ на мира 14 бели гълъба полетяха в небето на Пловдив. На финала на предизборната кампания апелът на „ЛЕВИЦАТА!“ е за мир, разбирателство, спокойствие и просперитет за България и българите.


.

Водачът на листата за 16-и МИР Пловдив град и представляващ „ЛЕВИЦАТА!“ Валери Жаблянов, отбеляза общата цел на формацията - възстановяването на българската държавност и демократичните институции.

 

„Днес отново сме изправени пред огромно социално и национално разделение, което трябва да бъде преодоляно със средствата на парламентарната демокрация

 


.
Очакваме подкрепата на българските граждани, защото левият път е „ЛЕВИЦАТА!“ – за преодоляване на демографската катастрофа, за преодоляване на тежкото блокиране на демократичните институции е единственият възможен пред българската република“.

 

Водачът на листата за 17-и МИР Пловдив област заяви, че „ЛЕВИЦАТА!“ е създадена, за да даде алтернатива и възможност на българските леви избиратели да дадат своя глас, да бъде защитен техния живот и сигурност в нормална и по-добра държава.


.

„За свобода и справедливост в едно солидарно общество. Традиционната левица загуби, загубиха и хората. Автентичната левица, каквато е „ЛЕВИЦАТА!“, е без алтернатива днес“.


.

На площад „Съединение“ съединената „ЛЕВИЦАТА!“ е гарант за държава и  държавност, гарант за истина и почтеност. Номер 14 е гарант за добрия утрешен ден на България – готовност, че ценностите на България са въпрос на осъзната необходимост.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2983 |30.03.2023 Без бюрократични спънки и ударно повишаване на средствата за туризъм поискаха от ЛЕВИЦАТА! . 0| 2988 |30.03.2023 ”Левицата!”: България трябва да наложи вето върху безмитния внос на украинско зърно . 0| 3074 |30.03.2023 Атанас Ненков, водач на „ЛЕВИЦАТА!“ в Хасково: Имаме дефицит и той е липсата на справедливост . 2| 2926 |29.03.2023 ”Левицата!” напълно подкрепя зърнопроизводителите и ще настоява българското правителство да защитава техните, а не чужди интереси

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads