Реклама / Ads
0| 2971 |31.03.2023 ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2023

ЛЕВИЦАТА! в Бургас се срещна с представители на туристическия сектор

.
Източник: ”ЛЕВИЦАТА1”
„Mълчанието не е злато. Мълчанието е олово!“ – С този призив „ЛЕВИЦАТА!“ в Бургас се обърна към избирателите в навечерието на изборите на 2 април.
 

Водачът на листата на лявото обединение /АБВ, „Изправи се. БГ, Движение 21, Земеделски съюз „Ал. Стамболийски“/ във Втори многомандатен избирателен район  - легендарният трикратен световен и трикратен европейски шампион по вдигане на тежести Антон Коджабашев подчерта, че предстоящият вот не е етап от подготовката за следващите избори, но е много важен.

 

Минутите в избирателните секции ще бъдат решаващи за бъдещето на страната ни.

Днес кандидатите за народни представители на „ЛЕВИЦАТА!“ се срещнаха с представители на туристическия сектор и поеха ясни ангажименти в подкрепа на бранша. В събитието участва и лидерът на АБВ Румен Петков.

 

„Бургас е една от културните столици на България и Европа. Но със съжаление констатираме, че през всички тези 32 години отрасълът се пренебрегва. А той, стига да се управлява разумно, може да изхранва половин България“.


.

 

„ЛЕВИЦАТА!“ очерта и основните приоритети, по които ще работи за развитието на сектора: финансиране от гледна точка на държавния интерес, гарантиране на обезпечаването с кадри, държавна подкрепа за туризма с ясни правила, а не чрез създаването на препятствия, използвани за корупционни практики, какъвто е механизмът в момента.

 

Това, подчертаха от „ЛЕВИЦАТА!“, са въпроси, които изискват незабавни решения. От коалицията увериха, че ще бъдат гарант за това в следващия парламент.

 

Листата на лявото обединение в Бургас е съставена от достойни хора, с биография и личностна реализация. А основен акцент в програмата на политическото обединение е законодателство в подкрепа на интересите на обществото.

 

"Гордост за Бургас е водачът на листата на „ЛЕВИЦАТА!“ тук Антон Коджабашев - човек с чувство да принадлежност, който със собственото си чувство за дисциплина и справедливост е гарант, че редът и правилата са за всички", каза лидерът на АБВ Румен Петков. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3112 |30.03.2023 На среща по инициатива на браншовите асоциации в аграрния сектор „ЛЕВИЦАТА!“ изложи основните параметри на политиките си за развитие на бранша . 4| 3101 |30.03.2023 Като символ на мира „ЛЕВИЦАТА!“ пусна 14 бели гълъба в небето на Пловдив - ЗА мир, ЗА разбирателство, ЗА спокойствие и просперитет за България и българите . 0| 2983 |30.03.2023 Без бюрократични спънки и ударно повишаване на средствата за туризъм поискаха от ЛЕВИЦАТА! . 0| 2988 |30.03.2023 ”Левицата!”: България трябва да наложи вето върху безмитния внос на украинско зърно

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads