Реклама / Ads
1| 3294 |11.03.2023 ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2023

Пред кандидати на „ЛЕВИЦАТА!“ във Варна земеделски производители алармираха за съсипвани от ВЕИ-та обработваеми земи

.
Земеделски производители от общините Вълчи дол и Ветрино алармираха за тенденциозно съсипвани обработваеми земи, заради разполагането на ветрогенератори на огромни терени от тях. На среща с кандидатите за народни представители на „ЛЕВИЦАТА!“ от Варненско земеделците изразиха недоумение от поетите от местната власт ангажименти към ВЕИ-тата и обясниха, че всеки ветрогенератор се извисява върху бетонен стълб, разположен върху 3 декара ниви.
 

Иван Великов, кандидат на „ЛЕВИЦАТА!“ в Трети избирателен район-Варненски, подчерта необходимостта от законодателство, което да защити земеделците и да опази плодородните терени от 1 до 7 категория. Той е категоричен, че за целта е необходима активност и от страна на държавните органи, и от местните власти.

 

Възстановяването на българското земеделие е осъзната необходимост, посочи председателят на АБВ Румен Петков. Първият погром върху сектора беше нанесен с ликвидационните съвети през  управлението на бащите на демократична България.

 

Пред земеделците Януарий Вичев, втори във варненската листа на „ЛЕВИЦАТА!“, подчерта, че за развиването на каквито и да са политики, преди всичко е необходима силна държава, чието общество да се противопостави и на въвличането на България във война. Той посочи, че действията за въвличане на страната ни във въоръжен конфликт се правят бавно, но последователно от страна на коалицията на войната и припомни, че БСП беше част от коалицията на войната.

 

Румен Петков заяви категоричната си подкрепа за кандидатите на „ЛЕВИЦАТА!“ за народни представители във Варненския избирателен район – хора, доказани в своята професионална област.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3560 |10.03.2023 „ЛЕВИЦАТА!“ представи листата си за парламентарните избори в Търговище . 0| 3278 |10.03.2023 Валери Жаблянов във Враца: Висшата ценност за „ЛЕВИЦАТА!“ е българската държава и българският народ . 0| 3595 |09.03.2023 „ЛЕВИЦАТА!“ представи листата си за парламентарните избори в Русе . 2| 3157 |09.03.2023 „ЛЕВИЦАТА!“ се противопоставя срещу посегателствата върху българската история. Няма да позволим Паметника на Съветската армия да бъде пипнат

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads