Реклама / Ads
0| 3355 |07.03.2023 ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2023

„ЛЕВИЦАТА!“ представи листата си в Пазарджик

.
„ЛЕВИЦАТА!“ представи *листата си за предсрочните парламентарни избори в Пазарджик, водена от адвокат Елена Костова. Пред медиите тя подчерта жизнената необходимост от лява формация в българския парламент, с истинска лява политика и леви идеи, която да защитава интересите на гражданите. Коалиция „ЛЕВИЦАТА!“ бе създадена от партии с целта да бъде възкресена лявата идея, заяви Костова.

Валери Жаблянов, подчерта огромната пропаст между провежданите в българския парламент политики и интереса на българските граждани и заяви първата задача на „ЛЕВИЦАТА!“ – възстановяване на държавността и връзката между управлението и хората. „„ЛЕВИЦАТА!“ се създаде, защото икономическата и финансова кризи пролетаризира още по-голяма част от българските граждани. Защото в България се изгради един периферен капитализъм на Европа, видим и за работниците, и за предприемачите, всички са жертва. За нас социалното равенство не е празна приказка“, посочи Жаблянов. В следващото Народно събрание „ЛЕВИЦАТА!“ ще работи със законодателни инициативи в интерес и услуга на българите, без политически компромиси – така, както се полага на истинска лява формация, каза още той.

 


.

 

Себастиян Нонов, инженер, трети в листата на „ЛЕВИЦАТА!“ в Пазарджик, направи заявка за работа по политиките за младежта и образованието в следващото Народно събрание.

 

Председателят на АБВ Румен Петков посочи, че съставът на листата на „ЛЕВИЦАТА!“ в Пазарджик с номер 14 в интегралната бюлетина носи усещане за справедливост, за право, за достойнство.

 

„Нашата листа в 13 МИР Пазарджик носи силата да защитава и да подкрепя. Силата да бъде гарант на реда и на правдата“.

 


.

 

На фона на поредицата евроатлантически мнозинства в няколкото поредни парламента, „ЛЕВИЦАТА!“ е гарант, че в следващото Народно събраните може да се формира българско мнозинство. „ЛЕВИЦАТА!“ е гарант, че може и ще промени държавната политика в три сектора здравеопазване, правосъдие и вътрешни работи и образование, каза още Румен Петков.

 

*„ЛЕВИЦАТА!“ – МИР Пазарджик

 

1. Елена Костова-Петкова - адвокат

2. Мариян Дечев - предприемач

3. Себастиян Нонов - инженер

4. Нина Змийчарова - Димова - педагог

5. Костадинка Петракова - Генчева - адвокат

6. Антония Найчева - юрисконсулт

7. Петя Тоткова – сфера на услугите

8. Иван Темелков - юрист

9. Ангел Сираков - юрист

10. Стоянка Димитракиева – сфера на услугите

11. Мария Киркова-Гечева - инженер

12. Валентина Вакарелска - икономист

13. Тодор Шейнов - предприемач

14. Нели Бодурова - предприемач

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 1151 |28.03.2023 Мая Манолова: „Ще вземаме печалбата от спекулантите и ще я даваме на хората” . 4| 2473 |27.03.2023 Представители на „ЛЕВИЦАТА!“ се срещнаха с ръководството на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва . 1| 2765 |27.03.2023 Когато ни лъжат и плашат с хаос и разруха - какво точно искат да откраднат? . 2| 2399 |27.03.2023 Има как България да влезе в еврозоната и Шенген и да получи шанс за ускорено и стабилно развитие

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads