Реклама / Ads
0| 3163 |25.03.2023 ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2023

Николина Чакърдъкова заяви безапелационната си подкрепа за „ЛЕВИЦАТА!“ на празник в Асеновград

.
Източник: личен архив
Николина Чакърдъкова заяви безапелационната си подкрепа за „ЛЕВИЦАТА!“ и листите и водачите в Пловдив град и Пловдив област Валери Жаблянов и Владимир Маринов. На празничен концерт в Асеновград тя каза, че на 2 април ще отиде с ясен избор до урните.
 

„Много ми липсвахте. Днес вече има за кого да гласувам, това са моите хора. Нашият глас е най-ценната валута и ако я инвестираме на правилното място, наистина ще имаме увереността, че има кой да се грижи за битието ни и това на България“, заяви изявената и обичана певица.


.

 

Пред жителите на Асеновград водачът на „ЛЕВИЦАТА!“ в 17 МИР Владимир Маринов подчерта необходимостта от лява политика в държавата, от истински политици, хора с гръбнак, които да отстояват националния интерес.

 

Днес България е изправена не просто пред избор, но пред избора дали ще ни има, заяви той.

 

„ЛЕВИЦАТА!“ дава избор и надежда на всеки български гражданин, който се чувства изоставен в собствената си Родина, заяви водачът на „ЛЕВИЦАТА!“ в 16 МИР Валери Жаблянов.

 

„Нашата мисия е да спрем покушенията, които се извършват срещу българската държава всеки ден – срещу българската държавност, срещу българската история, срещу националното ни достойнство. Подкрепете „ЛЕВИЦАТА!“ с № 14, за да знаете, че в българското Народно събрание няма да се направи компромис с интересите на нашата държава“.


.

Създадохме „ЛЕВИЦАТА!“, за да съхраним лявата идея, лявата политика и левия идеал, заяви Татяна Дончева. Надявам се тези хора, които някога ни учеха не политика, да ни гледат отгоре и да одобрят нашата мисия. Вашата подкрепа на 2 април е гаранция, че нашата мисия ще бъде успешна.

 

За нас консолидацията на „ЛЕВИЦАТА!“ е осъзната необходимост, заяви Румен Петков. Младостта и енергията, опитът и знанието са гаранциите, с които „ЛЕВИЦАТА!“ се обръща за вашата подкрепа. „ЛЕВИЦАТА!“ е възможност да върнем 700 000 души в активния обществен и политически живот на страната ни.

 

Днес, най-накрая, „ЛЕВИЦАТА!“ е там, където й е мястото – сред хората, заяви Мая Манолова.

 

Това, което наблюдаваме в последните години, не беше ляво – съсредоточено около елита на една партия, загрижено единствено за кариерата и оцеляването на един председател, забравило да е ляво, забравило да е социално.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4115 |24.03.2023 ПП-ДБ: Поредна #Борисовка седмица преди вота . 0| 3136 |24.03.2023 Христо Колев се срещна с представители на Службата за демократични институции и права на човека . 2| 3424 |24.03.2023 Има как да имаме развити региони и условия за по-добър живот във всяко кътче на България . 0| 3168 |24.03.2023 Владимир Маринов: Ние от „ЛЕВИЦАТА!“ настояваме развитието на аграрния сектор да бъде поставено сред приоритетните за страната ни, наред с енергетиката, туризма и високите технологии

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads