Реклама / Ads
0| 2608 |14.03.2023 ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2023

На 14 март „ЛЕВИЦАТА!“ с номер 14 в бюлетината откри официално офиса си в Хасково

.
Източник: "ЛЕВИЦАТА!"
На 14 март „ЛЕВИЦАТА!“ с номер 14 в бюлетината откри официално офиса си в Хасково, където водачът на *листата там Атанас Ненков очерта водещите политики на формацията, с увереността, че те ще намерят реализация в бъдещия парламент.

“Събрани сме съмишленици, различни по образование, по статус и по възраст, но обединени под една обща идея- Добруването на българския народ. Посланията ни не са насочени само към нашите симпатизанти, но и към хората, които се двоумят за кого и дали изобщо ще гласуват. Когато влезем в парламента, ще влезем не само ние като личностни, но и целият български народ с нас.

 

В листата на „ЛЕВИЦАТА!“ в Хасково има хора, достойни за уважение. Целта ни е да постигнем това, което заслужава целият български народ“, заяви Атанас Ненков.

Подкрепата си Ненков заявиха Румен Петков, Георги Кадиев и Мая Манолова.

Георги Кадиев подчерта солидарността като отличителна характеристика на „ЛЕВИЦАТА!“.

 

„Затова ние сме тук. Да подкрепим кампанията на левицата в Хасково. Хасково има нелеката съдба да се превърне в най-бедната община и може би и област в целият ЕС. Затова е важно кой ще представлява Хасково в следващия парламент и ние сме готови да отдадем цялата си енергия, за да може вие да имате достойно представителство в следващият парламент.

 

Поемайте ангажименти, само каквито можете да спазите - това ще бъде оценено по достойнство от нашите сънародници“.

 

Мая Манолова отбеляза, че „ЛЕВИЦАТА!“ е единственият инструмент, който спира обезличаването и връща доверие в левия идеал.

 

Впечатлена съм от хората тук днес. Това, което виждаме в Хасково, е един малък образ на това, което представлява цялата коалиция „ЛЕВИЦАТА!“. В нея сме леви хора, граждани и активисти. Хора с каузи, млади хора, възрастни. Точно това е лявата платформа „ЛЕВИЦАТА!“. Всички в цялата страна сме убедени, включително и в Хасково, че лявото обединение е единственият начин да се спре обезличаването и загубата на доверие изобщо в лявото.

 

Румен Петков посочи, че разликата между водачите на останалите формации и ген. Ненков е тази, че той е служил на Родината си.

 

„Много е важно да стигнем до всички граждани на 29 избирателен район. Ние няма да можем да ви заливаме с билборди и участия в телевизии, с идеи как да продължи грабежа. Защото основните носители на грабежа през последните 12-13 години са ГЕРБ, ДБ, ПП.

 

Да стигнем до хората за да им кажем, че с номер 14 предлагаме качество. Предлагаме достойнство и предлагаме отговорност. Качество - защото имаме териториално покритие. Защото имаме великолепен възрастов състав. Защото в листите имаме великолепни момичета и момчета.

 

Достойнство - защото всеки от тях има своята биография и всеки от тях е постигнал професионалният си и житейски успех. Благодаря на ген. Ненков. Ангажирането на тези достойни хора в листата е носител на вяра за хасковският регион и на страната ни.

 

Ген. Ненков е гарант за почтеност. Подкрепата за него е подкрепа за една политика на сигурност и на спокойствие. Изборът на Атанас Ненков е избор на перспектива. Моля ви да стигнем до всеки дом и да обясним тези простички неща. Днес ние даваме на обществото възможност да участва в левия, социалния живот.


.

Листа на „ЛЕВИЦАТА!“ в Хасково:

 

1. Атанас Ненков – доскорошен директор на хасковската полиция и съветник на вътрешния министър

2. Стефан Петров – строителен инженер

3. Александър Сакалов - икономист

4. Милена Манолова – икономист, експерт по европейски проекти и програми

5. Диян Димитров – младежки политики

6. Мария Велчева – магистър по ветеринарна медицина

7. Екатерина Георгиева - икономист

8. Димитър Димитров

9. Стоил Стоилов – земеделски производител

10. Иван Петров

11. Пламена Панева

12. Станимира Кехайова

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 2591 |14.03.2023 „ЛЕВИЦАТА!“ ще инициира функционален и структурен анализ на системата на МВР . 11| 3120 |12.03.2023 В следващия парламент „ЛЕВИЦАТА!“ ще внесе законопроект, с който да се забрани изграждането на соларни и ветропаркове върху плодородни земи . 1| 2998 |12.03.2023 „ЛЕВИЦАТА!“ представи листата си в Добрич за предстоящия парламентарен вот, водена от невролога д-р Николай Бекяров . 1| 2880 |11.03.2023 Пред кандидати на „ЛЕВИЦАТА!“ във Варна земеделски производители алармираха за съсипвани от ВЕИ-та обработваеми земи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads