Реклама / Ads
2| 3678 |08.03.2023 ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2023

„ЛЕВИЦАТА!“ представи листата си за парламентарните избори в Перник, водена от Петър Първанов

.
„ЛЕВИЦАТА!“ представи листата си за предсрочните парламентарни избори в Перник, водена от Петър Първанов.
 

Той изрази гордост и благодарност за доверието, което получава и заяви, че „ЛЕВИЦАТА!“ възкресява левия идеал в служба на гражданите.

 

„Държавата се нуждае от хора като нас в управлението. Всички виждаме какво се случва в последните години във всички нива на управление. Вярвам, че ще успеем да реализираме всичко онова, което сме си поставили като цел в предизборната кампания днес и след месец – в Народното събрание. Работещите институции са наш приоритет. Овладяване на галопиращата инфлация, образованието на българските младежи, здравеопазването също са областите, фокус на нашата работа“.

 

„ЛЕВИЦАТА!“ брани мира. Допреди година пожеланието за мир звучеше архаично,, днес – не. Ужасяващото е, че думата „война“ има всеки ден все повече място в нашия ден. А „мир“ е думата, от която зависи нашето бъдеще, на децата ни бъдещето и бъдещето на целия свят, посочи Петър Първанов.

 

Енергийната независимост и сигурност на страната ни също е сред водещите приоритети на „ЛЕВИЦАТА!“. „От енергиен център на Балканите ние се превърнахме в енергийна пустиня“, посочи Първанов.

 

Подкрепата си за листата на „ЛЕВИЦАТА!“ в Перник заявиха председателят на АБВ Румен Петков и президентът Георги Първанов.

 

„ЛЕВИЦАТА!“ е с амбицията да докаже, че е решението за българската държава, заяви Румен Петков.

 

„750 хиляди българи, които са с леви убеждения, които са социално ангажирани, но на последните избори не излязоха да гласуват - към тях се обръщаме и им казваме, че има вече за кого да гласуват. Искам да стигнем до хората с ясното съзнание, че за нас ред, справедливост и законност са нещо, което не подлежи на коментар. Тази листа с водач Петър Първанов е достойнство за Перник . Горд съм и сигурен, че те ще получат пълната подкрепа на ляво мислещите хора“.

 

Валери Жаблянов подчерта отговорността на „ЛЕВИЦАТА!“ пред българските избиратели, като, на практика, единствена формация, която защитава техните интереси.

 

„Влизаме в кампанията с няколко ясни позиции за това какво трябва да направи лявото днес в България – да защити всеки наемен български гражданин, който живее от трудовите си доходи, от галопиращото обедняване, да защити мира в Европа, да предотврати свръхмилитаризацията на континента и натрапваните нови разделения, да разграничи лявото и дясното в парламента. Държим на правителство с лява програма, основана на нашите леви ценностни разбирания за това как трябва да изглежда българското общество. Социалистическата програма за развитието на България е крайна необходимост“.

 

Президентът Георги Първанов отбеляза, че изявени лица на БСП са в „ЛЕВИЦАТА!“.  

„Това е пътят. Изключването, изхвърлянето от партията е път към никъде. Ние от „ЛЕВИЦАТА!“ получаваме зелена улица и ставаме алтернативата. Особено на фона на безпринципния изблик на любов между Бойко Борисов, Корнелия Нинова и ръководството на ДПС“.

 

*Листа на „ЛЕВИЦАТА!“ за 14 МИР-Перник:

 

1. Петър Първанов - инженер-геолог, предприемач, председател на Областната структура на ПП АБВ, председател на ВК „Миньор“

 

2. Иво Савов – с над 30 години стаж в „Топлофикация Перник“, като минава през всички етапи на професионалното си развитие. 4 години е председател на Общински съвет.

 

3. Веселин Петров – работи в международна логистична компания

 

4. Ралица Игнатова - завършила е счетоводство и контрол .Има няколко специализации в областта „Семейно земеделие и животновъдство“

 

5. Карина Мирчева – завършила НСА, треньор по волейбол в Перник

 

6. Виолета Николова – професионалният й път е свързан с туризъм и реклама

 

7. Иван Янев – студент в НСА, владее три езика, предприемач

 

8. Д-р Николай Цуцумански – началник „Клиника по детска ортопедия и травматология“ към УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов” до 2022 година. Многократно е удостояван с приза „Лекар, на когото българите вярват”

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3779 |07.03.2023 „ЛЕВИЦАТА!“ представи листата си в Пазарджик . 1| 3176 |07.03.2023 „ЛЕВИЦАТА!“ ще се бори срещу спекулата, монополитеи картелите, както и за местни каузи във Варна . 3| 3722 |07.03.2023 Позиция на „ЛЕВИЦАТА!“ по преместването на Паметника на съветската армия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads