Реклама / Ads
6| 3152 |15.03.2023 ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2023

Основна задача за ЛЕВИЦАТА! е борбата с инфлацията и високите цени

.
В Самоков
Основна задача за „ЛЕВИЦАТА!“ в следващия парламент е борбата с инфлацията, високите цени. За нас е ключова осигуряването на подкрепа за домакинствата и бизнеса, за справяне с енергийната криза и инфлацията, за трайно овладяване на растящите цени, особено на стоките от първа необходимост. Това заяви водачът на листата на коалицията за 26 МИР София област Данаил Георгиев при представянето на приоритетите и листата в Самоков.
 

В средно- и дългосрочен план „ЛЕВИЦАТА!“ ще работи за осигуряване на енергийната независимост на страната, стабилност и ниски нива на цените на електроенергията. Това включва поддържане на местния добив на въглища и производството на електроенергия в ТЕЦ, осигуряване на реални нови източници на природен газ, както и нови ядрени мощности, които да осигуряват базовите потребности на енергийната система при спазване изискванията за намаляване на въглеродни емисии.

 

„ЛЕВИЦАТА! не е противник на БСП. БСП има място в обединението, когато пожелае и има готовност. Целим да постигнем дългосрочно, солидно политическо обединение, с реален капацитет, на всички нива на държавното управление – в Народното събрание, в правителството, както и в местните власти. Това обединение ще да работи за подобряване жизнения стандарт на хората, за възстановяване на демократичната, правова и социална държава, за преодоляване на бедността и на острите социални неравенства“, допълни Данаил Георгиев.

 

Коалицията е създадена за да предостави възможност на българските граждани да участват във формирането или да подкрепят ясна политическа и управленска програма, която има за цел постигането на социална сигурност и справедливост, спиране на главоломното обедняване и запазване на парламентарната демокрация.
За София област в листата на „ЛЕВИЦАТА!“ участват 16 души. Сред кандидати има предприемачи, педагози, експерти по национална сигурност и защита на населението и др.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3119 |15.03.2023 Листата на „ЛЕВИЦАТА!“ за Плевен е силната листа - съчетание между енергия, опит и професионален потенциал . 3| 3084 |15.03.2023 Стабилна икономика, овладяване на инфлацията и ефективни надзорни органи са главната мисия на „ЛЕВИЦАТА!” . 1| 2990 |14.03.2023 „ЛЕВИЦАТА!” заяви пълна подкрепа на земеделските производители . 0| 3245 |14.03.2023 На 14 март „ЛЕВИЦАТА!“ с номер 14 в бюлетината откри официално офиса си в Хасково

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads