Реклама / Ads
0| 2896 |10.03.2023 ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2023

Валери Жаблянов във Враца: Висшата ценност за „ЛЕВИЦАТА!“ е българската държава и българският народ

.
„ЛЕВИЦАТА!“ представи кандидатите си в *листата за предсрочните парламентарни избори във Враца, водена политолога Валери Жаблянов. „ЛЕВИЦАТА!“ е нова по дух политическа сила, съставена от опитни политици. В листите на „ЛЕВИЦАТА!“ има повече социалисти, отколкото в досегашната, представена в парламента, лява формация, отбеляза Жаблянов.

Левицата в България съществува, защото тя, макар и зле представена в българския парламент, има мнозинство сред българския народ, добави той.  

 

Валери Жаблянов подчерта, че „ЛЕВИЦАТА!“ е изразител на основните цели на държавата и държавността – добруване на българските граждани, национална сигурност, социална справедливост, отстояване на мира в Европа и света, отстояване на България като пълноценен член и държава със собствено самочувствие и достойнство в Европейския съюз. „Това са фундаменталните задачи, които ние си поставяме в работата си в следващия парламент. Убеден съм, че представителството на „ЛЕВИЦАТА!“ в българското Народно събрание ще бъде представителството на истинската левица с историческите задачи, които й се полагат“.

 

Жаблянов отбеляза, че в състава на листата на „ЛЕВИЦАТА!“ във Враца влизат политици с доказана лява политическа биография. „Опитът в случая е предимство, защото, от друга страна, видяхме хората без политически опит, доведени от другия край на света, произведени за политици за три месеца до къде доведоха България – до постоянна криза, до разкъсване на отношенията с традиционни, близки на България държави, до превръщане на българския парламент в такава институция, която гражданите не искат да виждат. А това е върховният орган на нашата република“.   

 

Висшата ценност за „ЛЕВИЦАТА!“ е българската държава и българският народ. Затова нашата цел е да възстановим авторитета на Народното събрание и на държавността. Това ни задължава хилядолетната история на България, заяви Валери Жаблянов.

"ЛЕВИЦАТА!" – състав на листата във Враца:

 

1. Валери Жаблянов – политолог, преподавател

2. Славей Григоров - икономист, застраховател

3. Мариела Стоянова - магистър "Здравословно и диетично хранене", медицински специалист

4. Галя Георгиева - треньор по джудо и учител, общински съветник в ОбС Мездра

5. Георги Павлов - старши оператор в АЕЦ Козлодуй

6. Елеонора Колева - медицински специалист в МБАЛ Враца

7. Маргарита Иванова - магистър"Публична администрация"

8. Антоанета Иванова - предприемач

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3147 |09.03.2023 „ЛЕВИЦАТА!“ представи листата си за парламентарните избори в Русе . 2| 2738 |09.03.2023 „ЛЕВИЦАТА!“ се противопоставя срещу посегателствата върху българската история. Няма да позволим Паметника на Съветската армия да бъде пипнат . 2| 2743 |09.03.2023 „Спрете войната с паметници и гаврата с историята.” Това призоваха от „ЛЕВИЦАТА!” . 2| 2642 |09.03.2023 ЛЕВИЦАТА! с акция срещу отстраняването на Паметника на съветската армия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads