Реклама / Ads
1| 2997 |12.03.2023 ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2023

„ЛЕВИЦАТА!“ представи листата си в Добрич за предстоящия парламентарен вот, водена от невролога д-р Николай Бекяров

.
Източник: ”ЛЕВИЦАТА1”
„ЛЕВИЦАТА!“ представи *листата си в Добрич за предстоящия парламентарен вот, водена от невролога д-р Николай Бекяров.

Пред обществеността той заяви, че формацията е управленската алтернатива на катастрофалната неолиберална политика. „Ние няма да бъдем социален коректив в дясно правителство, а ще предложим радикална промяна чрез възстановяване на народовластието, социалносправедливо и солидарно общество“.

 

Фокус на работата на д-р Николай Бекяров в бъдещия парламент е здравеопазването и посочи основни недостатъци - неефективно използване на финансовите средства, поради източване на здравната каса, водещо до висок дял на доплащане от страна на пациентите, неравномерно географско разпределение на лечебните заведения и практики, лишаващо на практика от медицинска помощ на част от населението, липса на кадри поради неадекватна политика и ниско заплащане.

 

„За мен е огромна чест да оглавя листата на „ЛЕВИЦАТА!“ в Добрич. Задачата не е никак лесна, но вярвам, че с моите колеги ще застанем срещу и ще спрем коалицията на войната“.

 

Двама от лидерите на „ЛЕВИЦАТА!“ Мая Манолова и Румен Петков дадоха  подкрепата си за добричката листа на формацията.

 

Манолова заяви готовността на „ЛЕВИЦАТА!“ да върне в дневния ред на парламента  проблемите на работещите хора, на младите и хората от уязвимите социални групи. Първото законодателно решение ще бъдат свързано със спекулата и с драстично повишените цени на основните храни, посочи тя.

 

Румен Петков изрази гордост от състава на листата на „ЛЕВИЦАТА!“ в Добрич. Той подчерта важността на осъзнатия избор на гражданите на 2 април и връщането на държавността. „ЛЕВИЦАТА!“ е решение на проблема, който руши и отравя атмосферата в България, заяви Петков и посочи, че формацията е гарант за мира, за качеството и присъствието на държавата, за нормализиране на атмосферата.

 

*Листа „ЛЕВИЦАТА!“ 8-и МИР Добрич

 

1 Д-р Николай Бекяров - Лекар

2 Ташко Ташев - Предприемач

3 Стоянка Кескинова - Инженер

4 Мариана Петрова - Адвокат

5 Кирил Иванов - Адвокат

6 Галин Бахнев - Предприемач

7 Янка Кънчева- Търговски представител- технолог в животновъдството

8 Мария Драганова - Търговиц

9 Велко Михайлов - Юрист

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 2842 |12.03.2023 Проф. Любомир Халачев представи листата на „ЛЕВИЦАТА“ в Кърджали . 1| 2878 |11.03.2023 Пред кандидати на „ЛЕВИЦАТА!“ във Варна земеделски производители алармираха за съсипвани от ВЕИ-та обработваеми земи . 0| 2940 |10.03.2023 „ЛЕВИЦАТА!“ представи листата си за парламентарните избори в Търговище . 0| 2866 |10.03.2023 Валери Жаблянов във Враца: Висшата ценност за „ЛЕВИЦАТА!“ е българската държава и българският народ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads