Реклама / Ads
7| 10955 |11.02.2010 АРТ ДЖУНГЛА

Бившият културен министър става собственик на МОЛ

.
Стефан Данаилов се завръща на малкия екран. Бившият министър на културата и настоящ депутат от БСП ще играе ролята на Димитър Касабов, един от собствениците на МОЛ в новия български сериал „Стъклен дом”.
 

"Стъклен дом" e семейна драма с криминални елементи и е един от най-мащабните телевизионни проекти на bTV. Сериалът ще бъде заснет с най-новата дигитална технология, което доближава продукцията до качеството на кинолента. Изпълнителни продуценти са Димитър Митовски и Димитър Гочев - "Камера" ООД.

Сценарият се върти около три семействва - Касабови, Ставреви и Жекови.

Юлиян Вергов и Елена Петрова са в главните роли на Николай Жеков и Боряна Касабова. Между двамата герои няма да има връзка, заяви продуцентът Димитър Митовски по БиТиВи днес.

"Не искам много да разкривам от моята героиня, поради простата причина, че хората започват да си фантазират и да си създават един изграден образ в себе си", каза актрисата Елена Петрова. и описа героинята си като жена с много високо положение в обществото, адекватна, съвременна- със своите проблеми, въпроси, минало, със своите изгубвания, с всички трепети и страсти, които може да носи една съвременна жена.

Юлиан Вергов разкри, че въпреки че зрителите го свързват най-често с комедийните му образи, този път той ще бъде сериозен или поне ще се постарае да изглежда такъв на екрана.

Снимките на "Стъклен дом" започват на 15 февруари, 2010 г. Актьорите вече са избрани, има репетиции.. Сред другите актьори са Калин Врачански и Яна Маринова.

Сценаристите също в момента се пазят в дълбока тайна. "Мога да кажа че това е един голям и много добър екип от сценаристи, които работят нон стоп всеки ден на снимачната площадка да има сценарии", каза Митовски.

Първият сезон на "Стъклен дом" ще има 66 епизода, като вече има договорки за продължение. Сериалът ще отразява българската действителност и ще се излъчва в праймтайма на bTV. "Няма да има импровизация. Всичко е измислено предварително, имаме посока, в която се движим. Разбира се, че в определени моменти тази посока може да бъде променяна. но не и сменяна", каза Митовски.

Митовски разкри, че от един определен момент нататък, на сайта на сериала зрителите ще имат възможност да изказват мнение в каква посока бха искали героите да бъдат развивани и какво да се случва между тях. "Разбира се, ние много ще се радваме на такива идеи и още повече ще се радвам, ако можем да използваме някои от тях."
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 6050 |26.01.2010 Министър и театрали свериха позиции за реформи . 0| 9193 |11.01.2010 "Сълза и смях" остава на "Раковски 127" . 2| 7981 |25.12.2009 Културен пътеводител за празниците . 1| 6707 |15.07.2009 Facebook става киногерой

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads