Реклама / Ads
45| 11815 |27.07.2011 АРТ ДЖУНГЛА

Демократично-алчният туризъм преля кафяв от лакомия

.
Ако не изгорят във влак или автобус по пътя, българските деца непременно ще ги отровят или удавят на Лайноморието
 
Просто наистина не знам откъде да започна и как да си подредя мислите, че да избълвам що-годе нормално това, от което съм потресен. Гнусотията стигна до кафявия си край. Дебелокожието, алчността, простотията и наглостта на имащите концесии, аренди и не знам какви си местни простотии и далавери на морски и горски курорти преляха с кафява маса от чашата. От чашата с демократично-алчния туризъм на лакомия селяндур! Хотелиер! Арендатор, концесионер и не знам какъв си цървул!

Оправдана мутра незаконно изсрала хотел на пясъка. Простотия, чалга, проституция, миризлива и гадна храна, паркинги в гората с потни цигани, предлагащи място. Гнусни квартири с изцъклени бабички, които мразят да се хаби вода. Мразят пясъка, който се внася с ходилата на почиващите, а живеят именно заради този пясък, който природата е постлала на ивицата оскъдно Лайноморие, край което по незнайни причини лакомите бабички имат гадни къщи... Арендирал детска почивна станция и се насрал. Страхотен „бизнесмен“. Бизнесменът, който мами и трови деца! Приватизатори - убийци без капчица свян. Алчни кметове-дегенерати в комбина с мутри. Фалшиви усвоявания по идиотски програми. Ето това е нашето Чревно море! Европа знае, че се краде, но дава, за да й се върне петорно. Но няма да връща този, дето краде и трови деца сега, а ще връщат после тровените деца (ако оживеят).

Моля те, Европа, не давай пари на крадците в тази окаляна местност - Чревноморие! Тук се краде поголовно. Краде се всичко. От калкан до детски усмивки Прясна риба има в Гърция. Тук няма! Няма една прясна риба по Чревноморието, а ви лъжат, че е прясна. Лъжат, бе! Сядаш и казваш: Има ли пресен сафрид? Да, има - отговаря простовато момиче на квартира в Тънково и ти носи замразен и гаден сафрид, уловен в Гърция по времето на Омир. Познава се по страничната линия към опашката. На гръцкия има шипчета, на нашия няма. Лесно е да проверите и запокитите сафрида по собственика.
Предлагат „почивка“ на деца по нашето Чревно море!

Пратете си децата, уважаеми утрепани от прехода българи. Ако не изгорят във влак или автобус по пътя, непременно ще ги отровят или удавят на Лайноморието. Ние имаме КУРорти на Чревно море! Потресе ме ТОВА, което се случи със Сара на „красивото“ ни Чревноморие. Затова така безразборно си блъвнах първите картини, които ми се изрисуват, като се присетя за помията, наречена Български морски курорт. На Чревноморието ни убиват деца Моля, чужденците: Не идвайте тук. Огромна е опасността да загубите децата си!

Не изпитвам никаква носталгия към тази клоака-курорт Слънчев бряг, само защото стана популярен от детски филм. Към кича Несебър - също. Пазя спомени от станцията на Трансстрой на Златните, защото ме водеше баба. И станцията е клоака. А беше приказна. Сега в тунела, на който толкова се радвах като дете и води към плажа, под пътя мирише на лайна. Както и курортите ни миришат на лайна. Хубаво - от лайна не се умира. Ама на нашите курорти се умира, и то редовно. Закарват те до там с автобус, който или катастрофира, или се запалва, или има дежурен пиян с пистолет, който те взима за заложник. Оцъклените и алчни бабички, които тътрят туби, пълни с вода и ги цвъкат по тротоарите, за да не спират неквартирантите там, Представяте ли си? Няма закон, няма „градска мобилност“! Има нахални бабички, които врещят зад пердетата да си махаш колата от улицата, щом не си й квартирант. Кой контролира доходите на тези невестулки? Как Държавата ги следи? Ако искаш климатик, още пет лева!

Храната. Олеле! Обиколил съм всичките ни съседски държави. Бяхме с театъра и в Албания. Никъде, каквото и да правехме или коментирахме, никъде не ни сервираха гадна храна! В Албания, тази странна страна, кухнята беше великолепна. А тук? Невъобразима простащина, наглост и алчност. Как може да се тъпкат с такива гадости деца? Какъв спомен, какъв приятен миг ще остане в тези стотици прецакани деца от България? Болки, повръщня и смрад. Тези „хотелиери“ са за затвора! Защо не ги съдите, бе?!?!?! Тровят!

Моля ви, осъдете ги Само че в затвора храната ще е по-добра от тази, с която хранят децата. За жалост. Нагли лъжци. Да, точно така. Отвратих се. Не ми се пише повече. Осъзнавам, че с този текст обиждам като в някакъв просташки разговор между съседи на пейката пред блока. Ама няма изказ и финтифлюшки, подходящи да опишеш тези отровители.
Сигурно има и свестни. Моля, къде са? Дайте обяви във вестника. Искам да знам къде е вкусно на Чревно море! Ако щете ме псувайте, хранете, каквото искате. Но, не ходете на море тук. Аз се чувствам патриот. Думкам се в гърдите, само че друг „патриот“ в същото време ме храни с отрова и се подиграва с труда ми, който ме е закарал на „почивка“ на Лайноморието.
И сега, понеже се напрегнах, сигурно и теб напрегнах, отровени читателю, искам да те разсмея малко: Появи се нов билборд. Текстът гласи следното: „Родих се твърде красива. Да го духаш, доктор Енчев.“

Иван Ласкин
drememinamadurite@abv.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 9606 |26.07.2011 Снахата не е балдъзата! . 2| 9371 |25.07.2011 Пясъчни Зоро и Батман оживяват в Бургас! . 0| 6917 |24.07.2011 "Подслон" грабна наградата на журито в Одеса . 9| 38673 |25.01.2013 Владимир Висоцки и любовите му

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads